Cele mai bune jocuri video non-violente pentru copiii tăi

Cele mai bune jocuri video non-violente pentru copiii tăi

Există tot felul de jocuri video acolo, și sincer, nu este nevoie ca violența să facă parte din jocurile video pentru copii. Ceea ce este minunat este că există atât de multe jocuri video în care copiii nu trebuie să folosească o armă sau să rănească intenționat o altă persoană sau lucru. În schimb, aceste jocuri video acordă mai multă atenție explorării, creșterii și narațiunii. Prin urmare, mai jos este o listă a jocurilor în care violența nu este partea principală a jocului. Jucând aceste jocuri, copiii se pot bucura învățând, dansând, rezolvând puzzle-uri și făcând diverse alte lucruri.

Cele mai bune jocuri video non-violente pentru copiii tăi

Pix the Cat

Pix the Cat este un joc excelent pentru copii. Are un mesaj puternic pozitiv cu modele și reprezentări pozitive de rol. În plus, este ușor de jucat și nu există niciun element înfricoșător sau violent în joc. Acest joc este un joc de tip arcade pe care îl poți descărca din Play Store. În acest joc, te joci ca un puișor de pisică a cărui scop este să adune ouă în fiecare nivel și să le pună într-un cuib. Deși pare că este foarte puțin de făcut aici, jocul are multă profunzime și cuprinde fără violență în el, ceea ce îl face un joc excelent pentru copii.

Captain Toad: Treasure Tracker

Acest joc este excelent pentru copiii cu vârsta peste cinci ani. Cel mai bun lucru despre acest joc pentru copii este lipsa violenței și ușurința jocului. Este un joc de aventură puzzle care are cele mai simple controale cu o mare curbă de învățare. Câteva niveluri ale acestui joc se bazează pe vechile titluri Mario, ceea ce ar putea face jocul mai interesant pentru unii jucători. Per total, Captain Toad: Treasure Tracker este un joc de aventură drăguț plin de puzzle-uri, excelent pentru copii.

Crossy Road Castle

Acest joc este un joc arcade pentru copii cu vârsta de peste șase ani. Este o continuare a jocului Crossy Road, care îi transformă pe jucători în găini, rațe sau porci în timp ce încearcă să escaladeze un turn mare care crește constant și are etaje generate aleatoriu. În joc, jucătorii vor sări pe creaturi cu forme pătrățoase pentru a le scoate din cale. Este ușor de învățat și greu de abandonat, de asemenea evită pericolele și îi ajută pe copii să învețe cel mai bun drum prin fiecare nivel.

Manifold Garden

Acest joc este fără violență. Este un joc de puzzle care este în modul de prima persoană. Jocul folosește medii repetate pentru a crea puzzle-uri 3D care îți încurcă mintea. Nu are o poveste anume, dar vei fi prea ocupat înțelegând cum funcționează jocul pentru a observa această parte.

Superliminal

Acest joc îți va testa perspectiva deoarece totul depinde de aceasta în joc. În Superliminal, jucătorii trebuie să miște obiectele în jur pentru a rezolva puzzle-uri. Prin urmare, este o problemă de cum vezi lucrurile. Jocul este înfășurat într-o poveste a ceea ce ar putea fi o conspirație sau un vis.

Ultimul Foc de Tabără

Acest joc este un joc de platformă puzzle care urmărește un protagonist drăguț în timp ce își salvează prietenii într-o țară străină și pierdută. În timp ce face asta, jocul învață și lecții valoroase despre a ajuta oamenii doar atunci când ei vor să îi ajuți.

Pietonul

Acest joc este un amestec unic de joc de puzzle și platformă. Jocul urmărește o persoană semnificantă sentientă în timp ce încearcă să ajungă acasă. Prin urmare, jucătorii trebuie să seteze semne într-un mod care să-i conducă acasă. De asemenea, ei pot face ca persoana din joc să se eschiveze și să sară pentru a termina nivelul mai devreme.

Ori și Pădurea Orbă

În acest joc, îl urmezi pe un spirit care vrea să-și găsească casa. Ceea ce este excelent la Ori și Pădurea Orbă este că jocul are o poveste complexă și gândită care se potrivește bine cu puzzle-urile și săriturile sale care îți întind degetele.

Slime Rancher

În Slime Rancher, poți captura slimes, care sunt inamicii de nivel scăzut din diverse jocuri. Apoi îi poți crește, îi poți împerechea și poți face multe alte lucruri în această combinație ciudată, dar plăcută, de aventură în prima persoană și joc de simulator de fermă.

Jocul Gâsca Fără Titlu

Jocul îți spune că este o zi frumoasă în sat, dar tu ești o gâscă oribilă. Acest joc este un simulator de farse unde tu ești gâsca, și trebuie să rezolvi puzzle-uri, care, fii atent, pot cauza răutăți!

Hearthstone

Hearthstone este un joc de cărți. Provoacă jucătorii să își creeze propriile pachete de cărți pe care le câștigă. Cu acele cărți, se pot înfrunta unul împotriva celuilalt. Jocul are un ton mai ușor cu multe glume din cultura pop. De asemenea, include referiri la World of Warcraft, care este un franciză de jocuri populară.

Cum să îți păstrezi copiii în siguranță pe internet?

Poți folosi Avosmart pentru a monitoriza copiii și a te asigura că sunt în siguranță pe internet . Este un instrument fantastic de control parental. Ceea ce este excelent la Avosmart este că are un excelent suport pentru YouTube . În tabloul său de bord, părinții pot să vadă toate videoclipurile pe care copiii lor le urmăresc pe YouTube. Dacă găsesc ceva suspect, pot bloca și videoclipul sau canalul direct.

Aceste lucruri sunt esențiale deoarece YouTube are conținut educațional de calitate, dar pe de altă parte, are conținut potențial dăunător care poate afecta gândirea copilului dvs.