Termeni de argou pentru droguri și emoji pe care părinții trebuie să le cunoască

emoji-copii

În lumea de astăzi, fiecare generație este implicată în unele afaceri amuzante proprii. De fapt, pentru toate aceste activități, există anumite jargoane și forme scurte care sunt folosite destul de des. Părinții nu sunt foarte fluenți în acest jargon, și prin urmare, uneori ei nu reușesc să înțeleagă ce se întâmplă. În plus, copiii din zilele noastre folosesc, de asemenea, o mulțime de emoji-uri pentru a-și exprima planurile exacte. Decodarea acestor lanțuri de text poate fi destul de complicată pentru părinți. Astfel, explicăm toți acești termeni de jargon și emoji-uri astfel încât părinții să poată fi un pic mai conștienți data viitoare.

În 2020, cercetările privind copiii și tehnologia au dezvăluit unele detalii uimitoare. S-a raportat că aproximativ 91.1% dintre adolescenți participă la conversații despre droguri și alcool. Mai mult, un studiu în Marea Britanie a dezvăluit că 1 din 4 tineri a vazut droguri ilicite promovate pe rețelele de socializare. Acestea sunt niște cifre alarmante care pot șoca cu adevărat părinții de pretutindeni. Cel mai înspăimântător lucru pentru ei este ușurința cu care se pot achiziționa droguri în lumea de astăzi. Traficanții de droguri folosesc acest argou în avantajul lor și ar putea să fie destul de periculos. Prin urmare, trebuie să cunoașteți acești termeni pentru a evita orice eveniment catastrofal.

Termeni și emoticoane de argou pentru droguri pe care părinții trebuie să le cunoască

Argou de petrecere pentru adolescenți pe care trebuie să îl știți.

Aflați de câte ori se 'aprind' copilul dvs. și de ce. Este într-adevăr ghidul suprem pentru argoul de petrecere a adolescenților și pentru emoticoane. Toți părinții trebuie să cunoască acestea.

  • Nic/Dispozitiv: Datorită creșterii utilizării nicotinelor în rândul adolescenților, acești termeni au ajuns să fie destul de comuni în prezent. Nicotina este în general redusă tonic, iar stiloul de abur sau tigările electronice sunt de obicei numite 'dispozitive'. Sunt incluse diverse dispozitive precum JUULs, care sunt destul de ușor de ascuns. Mai mult, tigaretele electronice ca Suorin și PHIX sunt de asemenea destul de des utilizate de adolescenți pentru poftele lor de nicotină.
  • Kush/Flower: Există zeci de termeni de jargon de petrecere, dar acesta pare a fi preferatul adolescenților. Probabil cunoașteți multe denumiri pentru marijuana. Cu toate acestea, acești termeni au devenit învechiți în lumea modernă. Nu veți vedea niciodată copiii numindu-l pot în zilele noastre pur și simplu pentru că a devenit prea ușor de descifrat. Astfel, adolescenții vor folosi kush sau flowers pentru a se referi la marijuana sau pot.
  • Faded/Cooked/Baked: Utilizarea termenului 'high' pentru a descrie efectele canabisului a devenit acum demodată. Tinerii de astăzi nu ar mai folosi acest termen. Din contră, ei preferă jargoane precum faded, cooked și baked pentru același lucru. Acești termeni de argou descriu experiența fumatului de marijuana și nu a nicotinăi. Prin urmare, trebuie să fii atent să nu te confunzi între cele două.
  • Addy/Buddy de studiu: Adderall este unul dintre cele mai populare medicamente printre elevii de liceu. Ei iau acest medicament pentru a învăța pe rupte în noaptea dinainte de un examen. De aceea, mulți oameni folosesc cuvântul 'buddy de studiu' atunci când se referă la acest medicament. Unii studenți cu ADHD au primit de obicei prescripții de Adderall. Ei profită de acest fapt pentru a obține niște provizii și a le vinde prietenilor lor la școală. Cea mai uimitoare parte este că nimeni nu a descoperit încă adevăratul înțeles al argoului.
  • Boabe/Bare/Xannies: La fel ca Adderall, Xanax este un alt medicament popular printre elevii de liceu. Acestea sunt adesea prescrise, dar sunt abuzate de mulți adolescenți. În plus, unii tineri experimentează acestea la petreceri combinându-le cu alcool. Această acțiune poate fi destul de dăunătoare pentru ei, deoarece Xanax în combinație cu alcoolul afectează sistemul cardiovascular. Așadar, ar fi cel mai bine să îți păstrezi urechile ciulite pentru acești termeni de argou, deoarece pot fi destul de periculoși.
  • Amestecate: Amestecarea substanțelor a devenit populară în majoritatea petrecerilor și serilor petrecute de adolescenți. Termenul 'amestecate' este folosit în general de ei atunci când combină marijuana și alcool. Tinde să fie una dintre cele mai comune combinații la petreceri de liceu. A fi 'amestecat' sau 'confuz' poate duce adesea la disfuncții cronice severe.

Emoticoane de argou pentru droguri pe care ar trebui să le cunoști.

Există numeroase emoticoane din surse DEA pe care adolescenții le folosesc pentru obiceiurile lor legate de droguri. Consideră acest lucru un glosar al tuturor emoticoanelor standard pe care le folosesc, astfel încât să poți fi bine informat.

Termeni și emoticoane de argou pentru droguri pe care părinții trebuie să le cunoască

Daca un copil trimite un mesaj cuiva folosind un termen de argou sau un emoji, parintii ar putea interveni rapid. Tot ce trebuie sa faca este sa fie bine versati in aceste termeni de argou și emoji. Astfel, abuzul de droguri de catre copiii lor ar putea fi oprit cu usurinta. Un pahar obisnuit din cand in cand este in regula, dar abuzul extrem de droguri ar putea fi periculos. In lumea de azi, utilizarea drogurilor printre adolescenti este in crestere rapida. Numeroase studii si cercetari au sugerat ca un mare procentaj de adolescenti sunt implicati in aceste activitati. Asadar, parintii trebuie sa intervina cat mai curand posibil.

Daca doriti sa fiti la curent cu interactiunile online ale copilului dumneavoastra, Avosmart este cel mai bun software pentru dumneavoastra. Functioneaza exception de bine in monitorizarea si limitarea retelelor lor sociale. Mai mult, instrumentele subtile din acest software asigură că rămâneți bine informat în permanență. De fapt, puteți chiar să vă localizați copilul prin telefonul lor folosind Avosmart. Prin urmare, este timpul să deveniți inteligent și să începeți să utilizați instrumente precum Avosmart, care sunt foarte benefice.