Cele mai sănătoase alternative pentru telefonul copiilor dvs

Cele mai sănătoase alternative pentru telefonul copiilor dvs.

Acestea sunt câteva dintre alternativele la timpul petrecut în fața ecranului când copiii tăi sunt blocați acasă și nu există școală. Există atât de multe aplicații astăzi care consumă o bucată considerabilă de timp din viețile copiilor tăi. Fie că este vorba de YouTube , TikTok sau Netflix, timpul petrecut în fața ecranului surprinde în mod sigur părinții, ceea ce creează probleme. Într-o zi frumoasă, copilul tău spune că se simte rău. Chiar dacă ai o durere de cap, cumva reușești să lucrezi de acasă. Brusc, ești într-un apel de conferință și ai nevoie ca copilul tău să rămână tăcut în următoarele treizeci de minute. Ce vei face? Mulți dintre noi le-ar spune să se uite la ceva sau să se joace un joc.

Nu există nimic anormal aici. Așa a devenit viața digitală. Dar, potrivit multor psihologi, gândirea în afara cutiei este metoda ideală de a reduce cantitatea de timp pe care copiii tăi o petrec uitându-se la telefoanele lor. Așadar, iată câteva dintre cele mai sănătoase substituții pentru telefoanele copiilor tăi.

Cele mai sănătoase substituții pentru telefonul copiilor tăi

Petrecerea timpului în aer liber

Nu contează ce activitate este. Poți scoate copiii să arunce cu mingea la coș, să se plimbe cu bicicleta, să alerge, să meargă cu skateboardul, să deseneze, sau chiar să facă o vânătoare de comori. Ceea ce contează aici este că ei ar trebui să rămână departe de telefon și să respire aer curat. Asta este esențial.

Motivați-i să ajute la treburile casnice

Poate suna exagerat, dar totul depinde de felul în care prezinți situația. Va fi cel mai bine dacă le spui copiilor mai mici că au voie să măture pardoseala, să șteargă praful, sau chiar să împăturească rufele. Pentru a face acest lucru mai interesant pentru copii, puteți lărgi spectrul la alergatul cu prosoapele, prepararea cinei sau încărcarea mașinii de spălat vase. Este ocazia ideală de a-i învăța pe copii cum funcționează comunitatea împreună pentru a aborda o situație precum pandemia curentă.

Învățați-i să fie ingenioși

Coloratul este comun, dar uneori, este în regulă să fie dezordonat. Învățați copiii să picteze, să facă colaje, să taie ghirlande și alte lucruri din hârtie, și chiar să creeze măști colorate. Dacă copilul tău este mai mare, există meșteșuguri pe care nu le vor găsi lipsite de valoare sau plictisitoare. Îi poți încuraja să facă brățări de prietenie, fire de broderie, benzi desenate, artă murală și multe alte lucruri. Mulți oameni sugerează că aceste vremuri pot fi minunate pentru a învăța lucruri noi și a crea noi obiecte pentru cei care au fost afectați de distanțarea socială și alte norme.

Scoateți la iveală colecțiile pe care le-au avut când erau copii.

Deci, scoateți-le - cochiliile, figurinele de acțiune, cărțile și tot ceea ce au. Puteți chiar să scoateți la iveală propriile colecții pentru a le arăta copiilor ce făceați când erați copil. Veți fi surprinși să vedeți cât interes arată față de dvs. și de copilăria dvs. odată ce le arătați lucrurile! Pentru asta, totuși, încă trebuie să aveți suveniruri din copilăria voastră!

Construiți fortărețe!

Ei bine, nu vei putea să te plimbi prin living, dar va fi distractiv! Poți construi fortărețe în miniatură în casa ta, care vor fi interesante atât pentru copiii mici, cât și pentru cei în vârstă. Fortărețele pot fi făcute din scaunele din sala de mese sau chiar din cearșafuri. Trebuie doar să le dai copiilor tăi niște markere, bandă adezivă și stickere. Bonus, poți să-i lași să mănânce în fortul lor!

Construiește orice altceva!

Acum este cel mai bun moment să scoți la iveală Legos, seturile de construcție, avioanele model și tot ceea ce poți construi pentru cei care caută alternative sănătoase. De la turnuri la gadgeturi, la orice altceva, vei fi uluit de ce pot face mințile copiilor când le dai blocurile de construcție.

Rezolvă puzzle-uri sau joacă jocuri de masă

Puzzle-urile cu piese de tip jigsaw sunt într-adevăr unice pentru copii de toate vârstele. Frații pot adesea să se distrează unul pe celălalt, dar când îi lași să joace aceste jocuri, trebuie să ai grijă la competitivitatea lor! În afară de asta, poți să le permiți, de asemenea, să joace jocuri distractive de masă cum ar fi Monopoly și Candyland. Există și alte jocuri precum Bugs in the kitchen și Doodle Quest.

Albume foto

Nostalgia joacă un rol cheie, chiar și la copiii tineri. Deci, dacă copiii tăi s-au născut înainte de era Facebook și Instagram, sau chiar dacă nu, ajunge în partea de sus a acelui dulap și scoate acele albume foto! Arată-le cum arătau când erau sugari. Acest lucru le va aduce aminte de multe amintiri și îi va înveseli pe amândoi, pe tine și pe ei! Le poți arăta chiar și fotografiile tale din copilărie. Ar trebui să știe că părinții lor au fost, de asemenea, copii odată!

Lăsați-i să mănânce mâncărurile lor preferate.

Copiii mici adoră să-și ajute părinții în bucătărie. Copiii mai mari pot chiar să pregătească alimentele pe care le plac. Așadar, lăsați-i să petreacă ceva timp în bucătărie și să prepare ceea ce vor. Copiii mai mici își pot ajuta frații în bucătărie, ceea ce va fi, de asemenea, o activitate minunată de legare!

Cum să te asiguri că copiii tăi nu petrec mult timp pe telefoane?

Avosmart este răspunsul la întrebarea ta. Acest software de control parental se va asigura că copiii tăi nu petrec mult timp pe telefoanele lor . Îi blochează din aplicații și site-uri web dacă depășesc o limită de timp pe care o setați pentru ei. De asemenea, puteți obține la timp informații despre activitățile lor pe Internet . Deci, pentru a te asigura că copiii tăi sunt în siguranță pe Internet, asigură-te că ai Avosmart!