Cum blochez conținutul pe aplicația YouTube?

Cum blochez conținut pe aplicația YouTube?

Cum să Blochezi Eficient Canalele YouTube

În calitate de părinte responsabil, protejarea experienței online a copilului tău este o prioritate. În acest ghid, vom discuta cum să blochezi eficient canalele YouTube pentru a asigura un mediu sigur și adecvat vârstei pentru copiii tăi. Vom acoperi tot ceea ce trebuie să știi, de la configurarea controalelor parentale până la utilizarea aplicațiilor terțe pentru a bloca canalele și a restricționa accesul la conținuturi nepotrivite.

Înțelegerea Modului Restricționat al YouTube

Modul Restricționat este o funcție nativă furnizată de YouTube care filtrează conținutul potențial nepotrivit. Activarea acestei funcții este un prim pas esențial pentru părinții care doresc să-și protejeze copiii de conținutul dăunător de pe YouTube.

Pași pentru Activarea Modului Restricționat pe YouTube

 1. Conectează-te la contul YouTube al copilului tău sau creează unul nou pentru acesta.
 2. Clic pe pictograma de profil situată în colțul din dreapta-sus al ecranului.
 3. Selectează 'Setări' din meniul dropdown.
 4. Derulează în jos și clic pe opțiunea 'Modul Restricționat'.
 5. Comutați întrerupătorul pentru a activa Modul Restricționat.
Notă: Activarea Modului Restricționat pe un dispozitiv nu o aplică automat și pe alte dispozitive. Asigurați-vă că urmați acești pași pentru fiecare dispozitiv pe care copilul dvs. îl folosește.

Cum să blocați manual canalele YouTube

Dacă doriți să blocați anumite canale YouTube, urmați acești pași:
 1. Conectați-vă la contul YouTube al copilului dvs.
 2. Navigați la canalul pe care doriți să-l blocați.
 3. Faceți clic pe fila 'Despre'.
 4. Localizați pictograma cu steag sub descrierea canalului și faceți clic pe aceasta.
 5. Selectați 'Blocați utilizatorul' din meniul derulant.
 6. Confirmați decizia dvs. făcând clic pe 'Trimite'.

Utilizând Google Family Link pentru un control parental mai bun

Google Family Link este un instrument puternic care permite părinților să-și gestioneze activitățile online ale copilului pe mai multe servicii Google, inclusiv YouTube. Utilizând Family Link, puteți seta limite de timp pentru ecran, puteți aproba instalarea aplicațiilor și puteți monitoriza activitățile online ale copilului dvs. Pentru a configura Google Family Link:
 1. Instalează aplicația Family Link pe dispozitivul copilului tău și pe propriul tău dispozitiv.
 2. Creează un cont Google nou pentru copilul tău dacă acesta nu are deja unul.
 3. Urmează instrucțiunile din aplicație pentru a-ți lega contul de contul copilului tău.
 4. Configurează controlul parental, cum ar fi filtrele de conținut și limitele de timp pe ecran.
Pentru instrucțiuni mai detaliate despre utilizarea Google Family Link, consultați Centrul oficial de Ajutor Google Family Link .

Aplicatii Terte pentru Blocarea Canalului YouTube

Dacă ai nevoie de funcții avansate și un control mai granular, ia in considerare utilizarea aplicațiilor terțe. Aceste aplicații te pot ajuta să blochezi canale specifice, să limitezi timpul petrecut pe YouTube și să oferi copilului tău o experiență de navigare mai sigură.

Avosmart: O platforma de control parental de clasă mondială pentru gestionarea activităților din Youtube

Avosmart este una dintre cele mai bune platforme de control parental din lume, permițând părinților să monitorizeze și să gestioneze timpul petrecut de copiii lor pe ecran pentru jocuri și site-uri web. Cu Avosmart, părinții pot vedea exact cât timp își petrec copiii pe diverse platforme media, oferindu-le un control mai mare asupra experienței online a copilului lor.

Caracteristici cheie ale Avosmart pentru controlul YouTube

 1. Vizibilitatea videoclipurilor vizionate: Avosmart oferă părinților un tablou de bord care afișează videoclipurile pe care copilul lor le-a vizionat pe YouTube.
 2. Blocarea videoclipurilor și a canalelor: Părinții pot bloca cu ușurință anumite videoclipuri sau întregi canale folosind interfața prietenoasă pentru utilizator a Avosmart.
 3. Restricționarea accesului la YouTube: Dacă este necesar, părinții pot bloca complet YouTube sau pot stabili o limită de timp zilnică pentru utilizarea acestuia, asigurându-se că copilul lor menține un echilibru sănătos între activitățile online și cele offline.
Pentru a incorpora Avosmart în strategia dvs. de control parental, urmați acești pași:
 1. Înscrieți-vă pentru un cont Avosmart și descărcați aplicația pe dispozitivul copilului dvs.
 2. Configurați setările în funcție de preferințele dvs., cum ar fi blocarea anumitor canale YouTube sau stabilirea limitelor de timp pentru aplicații și site-uri web.
 3. Monitorizați activitățile online ale copilului dvs. prin intermediul tabloului de bord Avosmart și faceți ajustările necesare.
Prin integrarea Avosmart în abordarea dvs. de control parental, puteți gestiona eficient timpul pe ecran al copilului dvs., puteți înțelege obiceiurile lor de vizionare pe YouTube și puteți asigura o experiență online sigură și adecvată vârstei.

Educația Copilului Dvs. Despre Siguranța Online

Deși controlul parental este esențial, este de asemenea crucial să-i educați pe copiii dvs. despre siguranța online. Învățați-i să recunoască conținutul inadecvat, cyberbullying-ul și importanța protejării informațiilor lor personale. Comunicarea deschisă și stabilirea unor așteptări clare pot favoriza o experiență online mai sigură pentru copilul dvs. Cum blochez conținutul pe aplicația YouTube?

Sfaturi pentru Educarea Copilului Dvs. cu privire la Siguranța Online

 1. Estabiliți reguli de bază: Stabiliți linii directoare clare pentru activitățile online ale copilului dvs., precum tipul de conținut la care pot avea acces, timpul petrecut online și distribuirea informațiilor personale.
 2. Discutați riscurile potențiale: Educați-vă copilul despre pericolele distribuirii informațiilor personale, interacționării cu străini online și consecințele potențiale ale amprentei lor digitale.
 3. Încurajați comunicarea deschisă: Încurajați o relație de încredere cu copilul dvs., încurajându-l să împărtășească cu dvs. experiențele și preocupările sale online.
 4. Învățați-i să gândească critic: Ajutați-vă copilul să dezvolte abilități de gândire critică pentru a deosebi între informațiile de încredere și cele nesigure, precum și pentru a recunoaște amenințările potențiale.
Protejarea experienței online a copilului tău este o abordare multifacetică care include utilizarea Modului Restrict de pe YouTube, blocarea manuală a canalelor, utilizarea aplicațiilor de control parental precum Google Family Link și instrumente terțe, și educarea copilului tău despre siguranța online. Combinând aceste strategii, poți crea un mediu sigur și adecvat vârstei pentru ca copilul tău să se bucure de conținutul YouTube.

Cum blochez conținutul pe aplicația YouTube? Întrebări frecvente

Î: Cum blochez emisiunile pe aplicația YouTube?

R: Pentru a bloca un anumit show pe aplicația YouTube, urmează acești pași:
 1. Deschide aplicația YouTube și conectează-te la contul copilului tău.
 2. Caută show-ul pe care vrei să-l blochezi.
 3. Atinge canalul show-ului sau orice videoclip de la show.
 4. Pe pagina canalului, atinge fila "Despre".
 5. Atinge pictograma cu steag și selectează "Blochează utilizatorul" din meniul derulant.
 6. Confirmă decizia atingând "Trimite".

Î: Cum blochez tot conținutul pe YouTube?

Blocarea întregului conținut de pe YouTube poate fi realizată fie prin dezactivarea aplicației, fie prin utilizarea unei aplicații de control parental. Pentru a dezactiva aplicația YouTube pe dispozitivele Android, urmați acești pași:
 1. Deschideți aplicația "Setări" pe dispozitivul copilului dvs.
 2. Atingeți "Aplicații" sau "Gestionare aplicații."
 3. Derulați în jos și găsiți "YouTube" în lista de aplicații.
 4. Atingeți "YouTube" și apoi atingeți "Dezactivează" sau "Dezinstalează."
Pentru dispozitivele iOS, utilizați funcția încorporată Screen Time pentru a bloca aplicația YouTube:
 1. Deschideți aplicația "Setări" pe dispozitivul copilului dvs.
 2. Derulați în jos și atingeți "Screen Time."
 3. Atingeți "Restricții pentru conținut și confidențialitate."
 4. Introduceți codul dvs. Screen Time.
 5. Atingeți "Aplicații permise" și dezactivați "YouTube."
Alternativ, utilizați o aplicație de control parental, ca Avosmart, Qustodio sau Net Nanny, pentru a bloca complet YouTube sau pentru a stabili o limită de timp zilnică pentru utilizarea acestuia.

Î: Cum pot bloca anumite subiecte pe YouTube Mobile?

A: YouTube nu oferă o funcție integrată pentru blocarea unor subiecte specifice. Cu toate acestea, puteți utiliza Modul restricționat pentru a filtra conținutul potențial inadecvat și puteți bloca manual canale sau videoclipuri legate de subiectele nedorite. În plus, aplicațiile terțe de control parental, cum ar fi Avosmart, Qustodio sau Net Nanny, vă pot oferi un control mai granular asupra filtrării conținutului și vă permit să blocați subiecte specifice pe YouTube Mobile.