Cât de sigur este Crunchyroll pentru copii?

Cât de sigur este Crunchyroll pentru copii?

Crunchyroll , lansat în 2006, este o platformă de streaming pentru anime. Deși aplicația este similară cu Netflix, nu este destinată copiilor sub 13 ani. În plus, varietatea largă de conținut prezent pe aceasta variază de la conținut ușor inadecvat până la conținut adult intens. Din cauza gamei de colecții, nu se poate spune niciodată exact ce urmărește copilul tău pe aceasta.

Mulți părinți încă nu știu exact ce înseamnă anime. Anime este un termen care se referă la conținutul animat produs în Japonia sau influențat de animația japoneză. În termeni simpli, emisiunile anime sunt desene animate, dar cu un stil diferit de animația de stil vestic. Desenele animate sunt diferite de anime deoarece desenele animate sunt în general special pentru copii. Pe de altă parte, anime este un desen animat cu un public larg în minte, variind de la adulți la copii. Astfel, considerăm că este un semnal de alarmă, având în vedere varietatea de conținut.

O întrebare cheie care s-ar ridica în mintea ta ar fi, "Cât de sigur este Crunchyroll pentru copiii mei?" Răspunsul ar fi deloc sigur. Niciun copil sub 16 ani nu ar trebui să aibă acces la această aplicație fără supravegherea unui adult. Dacă copilul tău este fan al animației japoneze, Crunchyroll este ideal. Cu toate acestea, trebuie să monitorizezi activitatea lor pentru a te asigura că nu privesc conținut nepotrivit.

De ce este nesigur pentru copiii tăi?

Există mai multe motive responsabile pentru lipsa popularității acestei aplicații în rândul părinților. Caracteristicile sale sunt cu siguranță bune, dar nu restricționează accesul pentru copiii sub 13 ani. Iată câțiva factori esențiali de luat în considerare înainte de a permite copiilor tăi să folosească aplicația:

  • Pentru a transmite conținut, utilizatorii trebuie să aibă peste 16 ani. În plus, ei trebuie să aibă un ID de e-mail valid pentru crearea unui cont. Cu toate acestea, aplicația nu are un instrument de verificare a vârstei în interiorul ei. Prin urmare, orice persoană care folosește orice ID de e-mail se poate înregistra și transmite conținut. Acest lucru reprezintă o cauză de îngrijorare pentru mulți părinți care au copii pasionați de anime.
  • Odată ce cineva obține serviciul, există o opțiune de a dezactiva accesul la 'conținut matur'. Deși este o caracteristică bună, această opțiune poate fi activată sau dezactivată manual. În plus, este înlăturată doar accesul la conținutul pentru adulți. Copiii dvs. pot încă urmări anumite anime-uri cu teme sugestive sexual sau teme mature.
  • Aplicația deține cea mai mare colecție de anime și are și un pachet de abonament rezonabil. Este o aplicație grozavă pentru fanii anime din întreaga lume. Copiii pot încă urmări anumit conținut în Crunchyroll, dar majoritatea dintre ei ar necesita supraveghere.
  • După obținerea unui abonament, pot fi create profile separate, asemenea Netflix. Astfel, părinții pot crea ușor un profil doar pentru a monitoriza activitatea copilului lor. Asta este un lucru bun, nu-i așa?

Cum poți face Crunchyroll sigur pentru copiii tăi?

Cât de sigur este Crunchyroll pentru copii

Există multe preocupări cu privire la această platformă de streaming anime. Dar copiii nu sunt întotdeauna cei mai ușori de convins, nu-i așa? Mulți dintre voi poate aveți copii care sunt pasionați de anime. În plus, aceștia vă pot îndemna să cumpărați un abonament la aplicație. Dacă trebuie să o faceți, puteți, dar există cu siguranță și alte măsuri pe care le puteți lua. Le-am enumerat pentru voi în continuare:

  • O căutare rapidă pe Google a spectacolului pe care doresc să îl vizioneze ar oferi o mulțime de informații. Ca părinte, poți căuta spectacolul, să citești rezumatul și apoi să decizi dacă este potrivit. Poți chiar să te uiți la câteva episoade pentru a te asigura că nu există conținut matur.
  • Dacă copiii dvs. vor să urmărească vreun anime, oferiți-vă să-l urmăriți împreună cu ei. În acest fel, nu numai că vă puteți bucura de un conținut de calitate, dar puteți supraveghea și monitoriza.
  • Copilul dvs. s-ar putea bucura mai mult de platformă dacă o transformați într-o activitate de familie. Astfel, dacă apare vreun conținut inadecvat, puteți educa copilul despre motivele pentru care este așa. Apoi, copilul dvs. s-ar putea să aibă suficientă conștiință pentru a alege următorul spectacol corect.
  • Pentru a reduce expunerea la reclame, puteți cumpăra întotdeauna versiunea Premium. Versiunea Premium vă permite să creați și profile. Prin urmare, se poate supraveghea cu ușurință lista de vizionare a copiilor.

Nu este posibil să interziciți complet copiilor dvs. să utilizeze internetul. În astfel de cazuri, este necesar să vă asigurați că aveți un instrument de control parental care să supravegheze copilul. Aici intervine Avosmart.

Este un instrument excelent de control parental cu ajutorul căruia puteți urmări activitățile online ale copilului dvs. . De asemenea, are o multitudine de funcționalități care sunt utile în menținerea copiilor în siguranță de pericolele de pe Internet .