Cum să blochezi canale pe YouTube

Cum să blochezi canale pe YouTube
În acest ghid, vom oferi instrucțiuni detaliate despre cum să blocați canalele pe YouTube. Înțelegem că utilizatorii ar putea avea nevoie să blocheze anumite canale din diverse motive, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să atingeți acest obiectiv. Acest ghid cuprinzător vă va ghida prin procesul de blocare a canalelor pe YouTube, atât pe desktop cât și pe dispozitivele mobile.

De ce să blochezi canalele de pe YouTube

Există mai multe motive pentru care ați putea dori să blocați canalele pe YouTube:
 1. Conținut inadecvat: Unele canale pot prezenta conținut pe care îl considerați ofensator, nepotrivit sau nesigur pentru familia sau mediul dvs. de lucru.
 2. Spam sau conținut înșelător: Canalele care folosesc titluri clickbait, conținut spam sau informații înșelătoare pot încărca experiența dvs. YouTube și risipi timpul dvs.
 3. Preferințe personale: S-ar putea să nu fiți pur și simplu interesați de conținutul anumitor canale și ați prefera să nu le vedeți videoclipurile în recomandările sau rezultatele căutărilor dvs.

Blocarea canalelor pe Desktop

Urmați acești pași pentru a bloca canale pe YouTube folosind computerul dumneavoastră:
 1. Conectați-vă la contul dumneavoastră YouTube: Accesați youtube.com și conectați-vă folosind datele de autentificare ale contului dumneavoastră Google.
 2. Găsiți canalul pe care doriți să-l blocați: Folosiți bara de căutare pentru a localiza canalul pe care doriți să-l blocați sau navigați către canal dintr-un videoclip.
 3. Accesați pagina Despre a canalului: Odată ajunși pe pagina principală a canalului, dați click pe fila "Despre".
 4. Faceți click pe pictograma cu steag: Veți găsi o pictogramă cu steag (?) sub statisticile canalului, în partea dreaptă a paginii. Faceți click pe aceasta pentru a deschide un meniu dropdown.
 5. Selectați "Blocați utilizator": În meniul dropdown, dați click pe opțiunea "Blocați utilizator".
 6. Confirmați decizia dumneavoastră: O fereastră pop-up va apărea, cerându-vă să confirmați decizia de blocare a canalului. Faceți clic pe "Trimiteți" pentru a finaliza procesul.

Blocarea canalelor pe dispozitive mobile

Pentru a bloca canale pe YouTube utilizând dispozitivul dumneavoastră mobil, urmați acești pași:
 1. Deschideți aplicația YouTube: Lansați aplicația YouTube pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastră.
 2. Conectează-te la contul tău: Asigură-te că ești conectat la contul tău Google.
 3. Găsește canalul pe care dorești să-l blochezi: Folosește funcția de căutare pentru a localiza canalul pe care dorești să-l blochezi sau navighează către el dintr-un videoclip.
 4. Mergi la pagina Despre a canalului: Apasă pe numele sau imaginea de profil a canalului, apoi apasă fila "Despre".
 5. Apasă meniul cu trei puncte: Vei vedea un simbol al meniului cu trei puncte (⋮) în colțul din dreapta-sus al ecranului. Apasă pe el pentru a deschide un meniu dropdown.
 6. Alege "Blochează utilizatorul": Din meniul dropdown, selectează opțiunea "Blochează utilizatorul".
 7. Confirmă decizia ta: Va apărea un pop-up care îți cere să confirmi alegerea ta. Apasă "Blochează" pentru a finaliza procesul.
Cum să Blochezi Canalele pe YouTube

Deblocarea Canalelor

Dacă decizi să deblochezi un canal pe care l-ai blocat anterior, urmează acești pași:

Pe desktop:

 1. Vizitează pagina Despre a canalului: Navighează către canalul pe care dorești să-l deblochezi căutându-l sau accesându-l dintr-un videoclip.
 2. Faceți clic pe pictograma steagului: Găsiți pictograma steagului (?) sub statisticile canalului, pe partea dreaptă a paginii și faceți clic pe aceasta pentru a deschide un meniu derulant.
 3. Selectați "Deblochează utilizatorul": În meniul derulant, faceți clic pe opțiunea "Deblochează utilizatorul".
 4. Confirmați decizia: O fereastră pop-up va apărea, cerându-vă să vă confirmați decizia de a debloca canalul. Faceți clic pe "Trimite" pentru a finaliza procesul.

Pe dispozitive mobile:

 1. Deschideți aplicația YouTube: Lansați aplicația YouTube pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastră.
 2. Găsiți canalul pe care doriți să-l deblocați: Utilizați funcția de căutare pentru a localiza canalul pe care doriți să-l deblocați sau navigați către acesta dintr-un videoclip.
 3. Mergi la pagina Despre a canalului: Apasă pe numele sau imaginea de profil a canalului, apoi apasă fila "Despre".
 4. Apasă meniul cu trei puncte: Vei vedea un simbol al meniului cu trei puncte (⋮) în colțul din dreapta-sus al ecranului. Apasă pe el pentru a deschide un meniu dropdown.
 5. Alegeți "Deblochează utilizatorul": Din meniul derulant, selectați opțiunea "Deblochează utilizatorul".
 6. Confirmați decizia: Un pop-up va apărea cerându-vă să confirmați alegerea. Apăsați "Deblochează" pentru a completa procesul.

Avosmart pentru a blocat canale pe YouTube

Avosmart este una dintre cele mai importante platforme de control parental din lume, permițând părinților să supravegheze și să gestioneze timpul pe care copiii lor îl petrec pe ecrane pentru jocuri și site-uri web. Cu Avosmart, părinții pot ține sub control cantitatea de timp pe care copiii lor o petrec pe diverse platforme media.

Monitorizarea Activității pe Social Media

Avosmart permite părinților să monitorizeze îndeaproape activitățile copiilor lor pe social media, ajutându-i să identifice și să abordeze cazurile de cyberbullying sau abuz emoțional online.

Monitorizarea și Blocarea YouTube

Avosmart oferă, de asemenea, părinților o vedere detaliată a videoclipurilor pe care copiii lor le-au vizionat pe YouTube. Această funcție facilitează părinților să blocheze anumite videoclipuri sau canale cu un singur clic în panoul părintesc. Incorporând Avosmart în ghidul nostru, oferim părinților un nivel suplimentar de control asupra experiențelor online ale copiilor lor, asigurând un mediu digital sigur și plăcut.

Modalități Alternative de Personalizare a Experienței Tale pe YouTube

În plus față de blocarea canalelor, există și alte modalități de a-ți personaliza experiența YouTube pentru a se potrivi mai bine preferințelor tale:
 1. Abonează-te la canale: Abonarea la canalele care îți plac va asigura că conținutul lor va apărea mai frecvent în recomandările și feed-ul tău.
 2. Folosește opțiunea "Nu sunt interesat": Dacă un videoclip apare în recomandările tale pe care nu dorești să îl vezi, fă clic pe meniul cu trei puncte (⋮) de lângă videoclip și selectează "Nu sunt interesat". Acest lucru va ajuta algoritmul YouTube să înțeleagă mai bine preferințele tale.
 3. Creează liste de redare: Organizează-ți videoclipurile preferate în liste de redare, făcându-l mai ușor să găsești și să urmărești conținutul de care te bucuri.
 4. Ajustează modul restricționat YouTube: Activează modul restricționat YouTube pentru a filtra conținutul potențial inadecvat din rezultatele căutării și recomandările tale.
Blocarea canalelor de pe YouTube este o modalitate simplă și eficace de a personaliza experiența ta de utilizator și de a evita conținutul nedorit. Cu ajutorul ghidului nostru cuprinzător, poți bloca și debloca cu ușurință canale atât pe dispozitivele desktop, cât și pe cele mobile. În plus, explorează metode alternative pentru a-ți adapta experiența pe YouTube în funcție de preferințele tale.

Întrebări Frecvente despre Cum să Blochezi Canale pe YouTube.

Pot bloca un canal de pe YouTube din căutare?

Deși nu poți bloca direct un canal de pe YouTube din a apărea în rezultatele căutării, poți bloca un canal pentru a nu mai vedea conținutul lor în recomandările și comentariile tale. Această acțiune ar putea reduce indirect prezența lor în rezultatele tale de căutare. De asemenea, poți utiliza instrumente de control parental de la terți precum Avosmart pentru a gestiona și restricționa conținutul specific.

Cum îmi șterg canalele nedorite de pe YouTube?

Pentru a elimina canalele nedorite din experiența ta de pe YouTube, poți urma acești pași:
 1. Navighează către pagina principală a canalului.
 2. Fă clic pe butonul "Abonat" pentru a te dezabona de la canal.
 3. Dacă conținutul canalului mai apare în recomandările tale, fă clic pe meniul cu trei puncte (⋮) de lângă videoclip și selectează "Nu sunt interesat".
Blocarea canalului va ajuta de asemenea să evitați conținutul lor în recomandări și comentarii, așa cum am explicat mai devreme în acest ghid.

Cum să blochez un canal YouTube pentru copii?

Blocarea unui canal YouTube pentru copii urmează aceleași pași ca blocarea oricărui alt canal. Consultați instrucțiunile furnizate în acest ghid pentru blocarea canalelor pe desktop și dispozitive mobile. De asemenea, luați în considerare activarea modului restricționat al YouTube sau folosiți aplicația YouTube Kids, care oferă un mediu mai selectiv și prietenos pentru copii. Platformele de control parental, precum Avosmart, vă pot ajuta de asemenea să monitorizați și să gestionați mai eficient activitatea copiilor dvs. pe YouTube.