Cum să verificați timpul de vizualizare pe ecranele smartphone-urilor Samsung? 5 sfaturi.

Timpul petrecut în fața ecranului în familie
Dacă ești un părinte sau pur și simplu dorești să îți schimbi obiceiurile de utilizare a smartphone-ului, funcția de timp pe ecran poate fi foarte utilă pentru tine. În acest articol, vom discuta cum să verifici timpul petrecut pe ecran pe smartphone-urile Samsung și cum să folosești această funcție. Ține minte că cea mai bună soluție pentru a seta o limită de timp și pentru dispozitivele Samsung este aplicația Avosmart

De ce să folosim funcția de timp pe ecran?

Utilizarea funcției de timp pe ecran te poate ajuta să înțelegi cât timp petreci pe smartphone. Te poate ajuta să îți dai seama cât timp petreci de fapt efectuând diverse activități, cum ar fi navigarea pe rețelele de socializare, vizualizarea emailurilor sau jocurile. Dacă ești un părinte, funcția de timp pe ecran te poate ajuta să vezi cât timp își petrece copilul pe smartphone și ce aplicații folosește. Acest lucru te poate ajuta să începi o discuție cu copilul tău despre siguranța online și să limitezi timpul petrecut pe dispozitivele mobile.

Cum se verifică timpul petrecut pe ecran pe smartphone-urile Samsung?

Pentru a verifica timpul petrecut pe ecran pe smartphone-urile Samsung, urmați acești pași:
  • Accesați "Setări" pe smartphone-ul dvs. Samsung.
  • Derulați în jos și selectați "Bunăstarea digitală."
  • Apoi selectați "Timp de ecran."
  • Vei vedea un rezumat al timpului de ecran pentru întreaga zi și un grafic al timpului de ecran.
  • Puteți de asemenea selecta "Previzualizare Aplicație" pentru a vedea timpul petrecut pe fiecare aplicație.

Cum să folosiți funcția timp de ecran?

Funcția timp de ecran, pe smartphone-urile Samsung, oferă mai multe opțiuni care pot fi personalizate după nevoile dvs. Iată câteva dintre ele:
  • Setați limite de timp pentru ecran: puteți seta o limită de timp pentru ecran pentru dvs. sau pentru copilul dvs. Când se depășește limita de timp, ecranul dispozitivului va fi blocat.
  • Setarea perioadelor de înmărmurire: puteți seta perioade de înmărmurire în timpul cărora dispozitivul va fi pus automat pe silent pentru a minimiza interferențele în timpul muncii sau studiului.
  • Modul de noapte: Funcția Mod de noapte pe smartphone-urile Samsung vă poate ajuta să adormiți mai ușor reducând lumina albastră emisă de pe ecran.

Cum să folosiți funcția de timp pe ecran pe Samsung?

Pasul 1: Deschideți setările Primul pas este să deschideți meniul Setări. Puteți face acest lucru trăgând în jos de pe ecranul principal și apoi selectând pictograma Setări din colțul dreapta sus al ecranului. Pasul 2: Mergeți la secțiunea "Timp pe ecran". După deschiderea meniului Setări, derulați în jos până găsiți secțiunea "Timp pe ecran". Selectați această opțiune pentru a accesa setările de timp pe ecran. Pasul 3: Activați Timpul pe ecran Pentru a activa funcția Timp pe ecran, trebuie să apăsați butonul "Activează", care este situat în colțul dreapta sus al ecranului. După activarea acestei funcții, veți putea vedea statisticile dvs. de timp pe ecran. Pasul 4: Vedeți-vă statisticile de timp pe ecran Când activați Timpul pe ecran, veți putea vedea statisticile dvs. de timp pe ecran. Puteți vedea cât timp ați petrecut folosind anumite aplicații, precum și timpul dvs. total de utilizare. Pentru a vedea statisticile detaliate, atingeți aplicația corespunzătoare sau selectați "Vezi tot". Pasul 5: Configurarea restricțiilor de timp pe ecran Dacă dorești să aplici restricții de timp pe ecran pentru tine sau pentru o altă persoană pe care vrei să o monitorizezi, poți configura această caracteristică. Poți alege cât timp dorești să petreci folosind dispozitivul, iar de asemenea poți seta limite de timp pentru aplicații specifice. Aplicații de timp pe ecran

Întrebări frecvente:

Q1. Funcția de timp pe ecran este disponibilă pentru toate dispozitivele Samsung?

Da, majoritatea dispozitivelor Samsung au o funcție de timp pe ecran.

Q2. Funcția de Timp pe Ecran este gratuită?

Da, funcția Timp pe Ecran este gratuită și este disponibilă pe majoritatea dispozitivelor Samsung.

Q3. Pot seta limite de timp pentru aplicații individuale?

Da, poți seta limite de timp pentru aplicații individuale folosind funcția Timp pe Ecran.

Q4. Pot reseta statisticile mele de timp pe ecran?

Da, poți reseta statisticile tale de timp pe ecran selectând "Resetare Statistici" în setările de timp pe ecran.