Cum să setați limitele timpului petrecut pe ecran pentru copii pe un iPhone sau iPad

Cum să faci tehnologia sigură pentru copiii tăi
Dacă nu ați setat deja limite de timp pe ecran pe telefonul copilului dvs., sunt șanse să v-ați gândit la asta. Majoritatea părinților pot vedea clar că copiii lor petrec prea mult timp pe telefoanele lor. Se tem că copiii lor sunt dependenți de interacțiunea constantă și se îngrijorează de conținut. Din fericire, aplicațiile de monitorizare a timpului de ecran pot regla și reduce timpul de ecran zilnic, păstrându-vă copiii mai în siguranță și oferindu-vă mai multă liniște sufletească. Urmăriți cât timp petrec copiii dvs. utilizând aplicații, site-uri web și alte medii. Cu aplicațiile de timp de ecran, veți cunoaște utilizarea în timp real a întregii familii a iPhone , iPad, iPod Touch sau dispozitive Android. Vei putea să blochezi sau să limitezi timpul petrecut pe ecran și să impui alte restricții pe telefoanele copiilor tăi după cum consideri necesar. Aceasta nu este o problemă nouă. Știm că, în medie, copiii își folosesc telefoanele peste șapte ore pe zi, mult mai mult decât cele două ore considerate sănătoase. Am învățat că utilizarea excesivă a ecranului afectează negativ performanțele academice ale copiilor și ciclul de somn. Și deși adesea par stresați și frustrați în timp ce "se joacă", se pare că nu pot să pună telefonul jos și să se ocupe de altceva. De fapt, controlul timpului de ecran a devenit un pas din ce în ce mai urgent pe care părinții trebuie să îl facă pentru a-și încuraja și proteja sănătatea și fericirea copiilor. Și e mai simplu decât crezi. Să vedem cum poți seta limitele de timp pe ecran pe iPhone sau iPad-ul copilului tău folosind caracteristicile in-built ale Apple și aplicații de timp de ecran.

Setează Timpul pe Ecran pe iPhone sau iPad Fără a Folosi o Aplicație

Puteți utiliza caracteristicile de partajare în familie pentru a seta restricțiile de timp pe ecran pe dispozitivul copilului dumneavoastră, urmând acești pași:
  • Deblocați iPhone-ul sau iPad-ul copilului dumneavoastră și deschideți setările.
  • Derulați în jos și căutați timpul pe ecran. Puteți căuta și în partea de sus folosind bara de căutare.
  • Apăsați pe opțiunea timp pe ecran și apoi apăsați Continuă.
  • Pe pagina următoare, veți vedea o opțiune de a alege proprietarul iPhone-ului sau iPad-ului. Selectați "Acesta este iPhone-ul sau iPad-ul copilului meu". Aparține părintelui până când copilul dumneavoastră împlinește 18 ani.
  • Sub glisor, există alte opțiuni pentru limitarea aplicațiilor, inclusiv filme, cărți și seriale TV. În plus, alte caracteristici care pot fi limitate sunt arătate prin derulare în jos. Dacă restricționați aplicațiile, magazinul de aplicații va avea doar jocuri și alte conținuturi potrivite pentru copiii de o anumită vârstă.
  • După ce ați introdus preferințele, apăsați butonul limitări la partea de jos a ecranului dumneavoastră.

Configurați Timp pe ecran pe iPhone sau iPad cu Avosmart

Una dintre cele mai populare și ușoare de folosit aplicații de gestionare a timpului pe ecran pentru părinți este Avosmart. Aceasta oferă control parental robust și capacități de monitorizare, inclusiv stabilirea restricțiilor de timp pe ecran, filtrarea informațiilor problematice și interzicerea anumitor aplicații și jocuri. Software-ul are beneficiul suplimentar de a gestiona dispozitivele pe mai multe platforme. Aplicația Avosmart facilitează urmărirea activităților copiilor pe telefoanele lor, inclusiv site-uri și aplicații, permițându-vă să stabiliți restricții rezonabile de timp pe ecran. Tehnologia de filtrare protejează copiii de informațiile dăunătoare și evaluează și ecranizează ceea ce este potrivit pentru copilul dumneavoastră în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți stabili restricții cu privire la jocuri și aplicații folosind Avosmart, inclusiv interzicerea jocurilor și aplicațiilor inadecvate. Avosmart va bloca, de asemenea, conținutul inadecvat, chiar și în modul de navigare privată. Veți putea urmări textele și apelurile, să urmăriți cât timp își petrece tânărul pe Facebook, Instagram, Twitter sau WhatsApp, și chiar să stabiliți limite de timp pentru mai multe dispozitive. Aplicația prioritizează utilizabilitatea, astfel încât să vă puteți concentra asupra asigurării faptului că copiii dumneavoastră își folosesc responsabil dispozitivele. Da, copiii voștri vor fi conștienți de restricțiile dacă încearcă să acceseze un site neaprobat, dar merită puțin agitație. O aplicație de control parental precum Avosmart vă poate ajuta să protejați securitatea și bunăstarea viitoare a copiilor dumneavoastră.