Este Brawl Stars sigur pentru copii? Ghidul părinților pentru securitatea aplicațiilor

Brawl Stars este sigur pentru copii?

Brawl Stars a devenit ultima nebunie în lumea jocurilor pe mobil. Supercell , o firmă finlandeză de producție de jocuri pe mobil care a creat anterior unele dintre cele mai populare jocuri pe mobil din istorie, cum ar fi Clash of Clans și Clash Royale, a fost responsabilă pentru crearea jocului multiplayer. Jocul este accesibil gratuit pe Google Play și Apple App Stores, cu toate acestea, există unele achiziții în aplicație.

Ce sunt exact Brawl Stars?

Brawl Stars este un joc video. În Brawl Stars, un joc video shooter din a treia persoană, joci ca bătăușul tău preferat și ai posibilitatea să participi și să concurezi împotriva altor bătăuși sau a inteligenței artificiale într-o varietate de turnee organizate de compania de jocuri Brawl Stars. În plus, fiecare eveniment are un obiectiv distinct care stimulează și mai mult jucătorii să participe pentru a nu pierde segmente cruciale care contribuie la dezvoltarea profilurilor lor de jucători.

Vei avea oportunitatea să acumulezi un număr mare de luptători și apoi să lucrezi la îmbunătățirea rangurilor lor în joc. Deoarece nivelul fiecărui luptător se dezvoltă pe cont propriu, va trebui să dedici ceva timp dezvoltării lor. Potrivirea jucătorilor se face în funcție de puterea luptătorilor pentru a se asigura că fiecare jucător are șanse egale de a câștiga. Poți concura împotriva altor jucători sau poți forma o echipă cu prietenii tăi pentru a concura pentru premii și un loc în joc. Poți juca singur sau cu ceilalți. Jocul include o cantitate considerabilă de violență, iar producătorii jocului i-au dat un rating de PG 13+.

De obicei, se consideră potrivit ca copiii mai tineri să joace acest joc, deoarece nu include sânge, violență îngrozitoare, sau limbaj interzis. Cu toate acestea, se recomandă ca acest joc să fie jucat sub supravegherea unui părinte și să se impună o limită de timp pentru a preveni eventuale probleme de dependență de jocuri.

Este Brawl Stars sigur pentru copii

Ce este exact jocul Brawl Stars?

Când brawlerii, personajele principale ale jocului, mor, poate fi destul de supărător pentru tânăr! Cu toate acestea, există unele beneficii mici pentru a ajuta jucătorul să facă față, cum ar fi un elixir și o remarca amuzantă pentru a-l face să zâmbească. Brawlerii sunt complet sub puterea jucătorilor. Ei au control total asupra a ceea ce personajele lor fac și pe cine atacă, și ca rezultat, jocul este mult mai interesant de jucat decât jocul Clash of Clans, mai popular al Supercell.

Jocul poate ajuta la dezvoltarea unor abilități valoroase precum munca în echipă și gândirea analitică, permițând jucătorilor să-și învingă împreună adversarii. Jocul Solo este de asemenea o opțiune pentru cei care o doresc.

În ciuda faptului că achizițiile din aplicație sunt accesibile, creatorii jocului afirmă că tu sau copiii tăi puteți încă participa și primi un tratament corect chiar dacă nu vă actualizați profilul de joc cu cele mai recente skin-uri și gadgeturi. Jucătorii vor progresa mult mai repede dacă fac achiziții în aplicație, care în timp se pot aduna la o cantitate semnificativă de bani.

Brawl Stars e sigur pentru copii?

Pericolele asociate cu Brawl Stars nu sunt exclusive doar pentru acest joc. El prezintă violență, la fel ca și alte jocuri video, și oferă jucătorilor acces la camere de chat, unde pot întâlni oameni noi și pot forma relații. În acest caz, există un risc, deoarece în aceste conversații se poate comunica material nepotrivit, care ar putea afecta siguranța sau bunăstarea copilului dumneavoastră. Cutiile cu pradă, care conțin lucruri care pot fi achiziționate cu bani reali, reprezintă o altă sursă de pericol. Datorită naturii dependente a jocului, jucătorul poate ajunge să cheltuie mai mulți bani decât intenționa fără a realiza cât timp a trecut. Acest lucru ar putea cauza diminuarea atenției jucătorului mai înainte de a-și da seama.

Contra participării la Brawl Stars

Unele dintre cele mai grave efecte negative ale devenirii unei vedete Brawl includ următoarele:

Conversații cu Brawl Stars

Camerele de chat pentru jocuri au servit mult timp ca un loc de întâlnire pentru prieteni pentru a se aduna și a vorbi despre francizele lor preferate de jocuri video. Ei pot să-și facă prieteni online, dar părinții ar trebui avertizați că aceste camere de chat online Brawl Stars pot expune copiii lor unor indivizi care au intenții rele împotriva lor și a copiilor lor. Jocul oferă Cluburi, care sunt grupări sociale pe care jucătorii le pot adera pentru a vorbi cu alți jucători și pentru a participa în lupte coordonate cu aceștia.

Brawl Stars este cunoscut pentru brutalitatea sa extremă

Copiii vor aprecia diversitatea tipurilor de jocuri disponibile în Brawl Stars, toate culminând cu eliminarea adversarilor lor prin utilizarea a numeroase arme. În ciuda reprezentării nepăsătoare a violenței în desene animate, aceasta are un impact negativ asupra creierelor tinere care sunt încă în dezvoltare. Acest lucru se datorează faptului că atunci când copiii își văd personajele preferate murind fără sânge și doar cu o replică stupidă, ei nu sunt conștienți că aceste acte violente au consecințe reale, precum moartea sau rănirea.

Cutii Brawl și achiziții în aplicație sunt ambele disponibile

Unul dintre dezavantajele jocului brawl start este dorința de a cheltui bani reali în timp ce îl joci. Este posibil să cheltuiești bani reali pe achiziții în aplicație în Brawl Stars, ceea ce le permite jucătorilor să avanseze mai repede prin joc. Acestea sunt oferite jucătorilor ca stimulente, dar nu sunt obligați să participe și să depășească orice punct de dificultate sau plictiseală cu jocul.

Ce pot face părinții pentru a-și proteja copiii de aceste efecte negative?

Deoarece pericolele jocului Brawl Stars nu sunt exclusive pentru acesta, ar trebui să luăm în considerare pericolele jocurilor video care au elemente comparabile cu Brawl Stars. Cu toate că există mai multe avantaje și motivații pentru copiii de a juca acest joc. În anumite cazuri, dezavantajele ar putea depăși avantajele dacă nu sunt gestionate cu suficientă grijă. Aflați cum să vă păstrați copilul în siguranță atunci când își petrece timpul pe dispozitivele lor inteligente jucând Brawl Stars urmând acești pași.

Gestionați cantitatea de timp petrecut pe ecranul dispozitivului lor

Pentru a întări imaginația copilului dvs., ar trebui să limitați timpul pe care îl petrece jucându-se Brawl Stars. În ciuda popularității sale, acest joc este creat cu o concentrație mare de calități dependente care, dacă nu sunt supravegheate, pot duce copiii pe un drum periculos. Stabiliți o restricție de timp pe telefonul lor pentru a îi încuraja să mențină obiceiuri și rutine sănătoase. Puteți seta limite cu privire la cât timp au voie copiii să se joace astfel de jocuri în setările telefonului, cum ar fi trei ore pe zi sau maximum două ore pe zi.

Inițiați o discuție preliminară cu copiii dvs.

Unul dintre cele mai bune moduri de a menține copiii în siguranță este să aveți o conversație cu ei despre ce este în joc. Discuțiile nesănătoase cu copiii dvs. despre dezavantajele jocului Brawl Stars pot crește conștientizarea acestora în privința problemelor precum dependența, achizițiile din aplicație și expunerea la violență, toate acestea fiind riscuri potențiale pentru copiii care se joacă acest joc.

Utilizați Avosmart software de control parental pentru a menține jocul Brawl Stars în siguranță pentru copiii tăi .