Minecraft este sigur pentru copii?

Este-Minecraft-Sigur

Care este scopul jocului, întrebi? Minecraft este sigur pentru copii?

Când este comparat cu alte jocuri video, care de obicei conțin un fel de poveste sau scop, cum ar fi salvarea unei prințese în Mario sau cucerirea "răufăcătorilor" în jocuri precum Stardew Valley, Minecraft este neobișnuit prin faptul că nu are o narațiune. Nu există instrucțiuni date jucătorului în joc; în schimb, ești liber să explorezi universul și să descoperi ce dorești să realizezi pe cont propriu.

Minecraft, denumit un joc 'sandbox', oferă jucătorilor control creativ total. Chiar și cărămizile de apă se scurg în râuri și mări în Minecraft, deoarece întreaga planetă este formată din blocuri 3D de 1x1.

Prin spargerea și ridicarea acestor blocuri, jucătorul le poate reutiliza pentru a construi structuri precum case, castele și altele în zona de joc. Așa că partea de minerit vine de aici, cum ar fi mineritul propriu-zis al fierului, aurului și cărbunelui în acest caz.

Ce fac copiii în Minecraft?

Minecraft nu are un complot sau un scop. Copiii sunt lăsați să se descurce singuri. Nu contează dacă vrei să construiești cea mai mare clădire posibilă sau o fermă modestă pentru a face schimb cu sătenii (indivizi controlați de computer care populează jocul).

Metru de sănătate al personajului tău ar putea fi epuizat prin cădere, fiind atacat de dușmani aleatorii, sau chiar dacă uiți să mănânci. Însăși jocul este o experiență de supraviețuire.

Mâncarea (inclusiv fructele și legumele crescute din semințe, pâinea făcută din grâu sau carnea găsită în sălbăticie) este un mod de a-ți menține bara de sănătate plină prin conștientizarea mediului înconjurător și consumul unei varietăți de alimente.

În cele mai multe jocuri, jucătorii trebuie să ia o decizie între a fi creativi sau a rămâne în viață. Există unii copii care vor doar să folosească jocul pentru a crea obiecte și nu le pasă de aspectele de supraviețuire ale acestuia (care pot fi dezactivate din opțiunile jocului).

Construcții la scară largă bazate pe recreeri ale unor repere renumite sau locații imaginare, precum și cele făcute doar de imaginația jucătorului, au fost documentate online.

Ca rezultat, unii copii aleg să se concentreze pe aspectele de supraviețuire ale jocului. Majoritatea jucătorilor noi vor alege această opțiune, folosind resursele pe care le găsesc în regiune pentru a construi un refugiu sigur înainte de a cădea prima noapte.

Un tutorial 'Cum să' pentru jucătorii noi poate fi găsit pe site-ul oficial Minecraft .

Minecraft este sigur pentru copii?

Cât de vechi ar trebui să fii pentru a juca Minecraft?

Copiii cu vârsta de 8 ani și mai mari sunt în mod normal sfătuiți pentru Minecraft, deoarece jocul nu are multă violență sau dificultate în a învăța cum să-l folosească. De fapt, a fost una dintre primele ocazii când mulți tineri au jucat un joc video online.

În ciuda faptului că nu trebuie să furnizați dovezi de vârstă atunci când vă înregistrați pentru un cont, vi se cere să furnizați data nașterii. Anumite funcții, inclusiv posibilitatea de a face achiziții în joc, sunt dezactivate dacă jocul detectează că aveți sub 13 ani.

Copiii pot ocoli cu ușurință aceste limitări introducând un an de naștere care le oferă acces la toate funcțiile site-ului.

Pentru a vă asigura că copilul dvs. are o experiență plăcută, există un număr de parametri care pot fi ajustați, cum ar fi nivelul de dificultate și chiar bara de sănătate care vă împiedică să muriți.

Este sigur să joci Minecraft cu copii?

Mulți părinți sunt îngrijorați să își lase copiii să joace jocuri video fără supraveghere, în special dacă nu sunt familiarizați cu jocul. Acest lucru este rezonabil din cauza lipsei de specificitate în evaluările jocului de pe cutie.

Minecraft, pe de altă parte, este conceput cu copiii în minte, de la felul în care arată până la modul în care se joacă. Chiar și creaturile din joc sunt adorabile mai degrabă decât înfricoșătoare.

Dacă ești lovit de un monstru sau de arma acestuia, vei pierde sănătate din bara ta de sănătate, ceea ce este destul de simplu (și viceversa dacă ataci un monstru). Mai degrabă decât sânge sau răni evidente, dacă alegi să te angajezi în luptă, un cerc de inimi apare în jurul monstrului pentru a indica daunele.

Chiar dacă noaptea și sunetele creaturilor invizibile (cu zombi care fac gemeți clișeistice și schelete clănțănind) pot fi singurele lucruri care fac jocul cu adevărat înfricoșător, poți rezolva pur și simplu acest lucru diminuând volumul audio al monștrilor atunci când te joci.

Până la un anumit punct, fiecare copil are propriile sale restricții și experimentează niveluri diferite de dificultate sau frică, în funcție de vârsta sa. Faptul că Minecraft nu este considerat înfricoșător sau violent nu înseamnă că nu poți face o judecată informată despre dacă copilul tău ar putea să-l găsească prea înfricoșător sau greu.

Cu toate acestea, dacă încă te preocupă, ar trebui să joci Minecraft cu copilul tău pentru a vedea cum reacționează la joc când începe să joace.

Există o taxă pentru a juca Minecraft?

Minecraft, ca și alte jocuri video, necesită o achiziție pentru a juca. Poți juca Minecraft pe computerul tău, pe consola de jocuri, pe telefon, pe tabletă, și chiar pe Amazon Fire TV mulțumită naturii cross-platform a jocului.

Alegerea unei platforme te va trimite la pagina de achiziție corespunzătoare pentru acea versiune a Minecraft, care apoi poate fi achiziționată.

Unele sisteme au mai mult de o versiune a Minecraft, în timp ce altele au doar o versiune disponibilă.

În funcție de sistem, anumite componente sunt unice pentru fiecare ediție, dar gameplay-ul de bază rămâne același în toate.

Este sigur să joci Minecraft?

Ca joc pentru un singur jucător, Minecraft se distinge de varianta sa multiplayer, care este de asemenea distinctă de contrapartea sa multiplayer.

Minecraft este un joc sigur pentru copii, deoarece este un joc unu-la-unu. Desigur, asta presupune că părinții au luat măsurile necesare pentru a-și preveni copiii să aibă acces neautorizat la jocurile multiplayer. Pentru cei care detestă violența în jocurile video, acesta vă protejează datorită setării sale de dificultate nonviolente.

Când vine vorba dacă Minecraft este sau nu sigur pentru copii, răspunsul depinde dacă jocul este sau nu jucat online. Este mult mai complicat. Jucătorii pot juca cu cineva pe care îl cunosc, deși este mai dificil de configurat decât alte opțiuni multiplayer. Intimidarea înainte și în timpul jocului poate face ca casele copiilor și timpul liber să pară mai puțin sigure, ceea ce poate cauza stres pentru unii tineri.

Cu toate acestea, serverele publice vor fi cel mai popular loc pentru copii să joace versiunea multiplayer a Minecraft. Nu doar intimidarea sau alte probleme de prietenie intră în joc în aceste jocuri online.

Serverele, unde se joacă aceste jocuri, sunt bine moderate, dar unele pot include material și comportament care nu sunt potrivite pentru copii de văzut sau de auzit. Pentru a găsi programe credibile, adecvate vârstei, va trebui să faceți ceva cercetări. Asigurați-vă că copilul dvs. vizitează numai serverele pe care le-ați aprobat.

În ceea ce privește jocurile online și serverele, nu există asigurări că tinerii vor descoperi doar comportament autentic. Siguranța online a copilului dvs. depinde și de modul în care configurați tableta sau computerul acestuia. Rolul acestora poate fi determinat în siguranța experienței digitale a copilului dvs.

Fiți conștienți că există multe programe care seamănă foarte mult cu Minecraft. Din motive financiare și juridice, asigurați-vă că achiziționați software-ul Minecraft corect.

Există o vârstă ideală la care un copil poate începe să joace Minecraft?

Minecraft are o clasificare ESRB de 10 și o clasificare PEGI de 7+. În jocurile pentru un singur jucător, aceste probleme sunt mai relevante, deoarece jocurile multiplayer includ interacțiuni cu alți jucători care s-ar putea să nu fie cunoscuți de jucător, iar aceste interacțiuni pot modifica semnificativ și neașteptat experiența.

Copii de șapte sau opt ani ar trebui să fie în stare să joace și să înțeleagă principiile și strategiile jocului.

Da, puteți juca Minecraft gratuit

Deși poți juca câteva sesiuni gratuit ca parte a unei încercări, Minecraft nu este disponibil gratuit. Toate dispozitivele trebuie achiziționate pentru a utiliza aplicația Minecraft. Este o înșelătorie sau piraterie dacă observi jocul Minecraft oferit gratuit în zone unde copiii pot fi expuși la pericole suplimentare.

Este în întregime la alegerea utilizatorului dacă dorește sau nu să achiziționeze mai mult conținut pentru joc după ce a plătit prețul original de achiziție. Nu este neobișnuit ca tinerii jucători să cedeze presiunii sociale și să cheltuie bani reali pe cosmetice virtuale.

Există multe întrebări despre faptul dacă Minecraft este violent sau nu.

Pe modul single-player, jocurile Minecraft pentru copii pot fi personalizate pentru a oferi experiența cu care te simți confortabil să se joace. Modul Creative poate fi jucat la nivelul de dificultate seren pentru o experiență fără stres și creativă pentru copii.

Pentru a crește provocarea și tensiunea unui joc, este necesar să creștem dificultatea. Reprezentarea vizuală a acestui lucru este menținută intenționat simplă și copilărească. Aspectul cubicular al Minecraft este bine cunoscut.

În timp ce joci singur, Minecraft poate deveni foarte combativ. Adversarii controlați de jucător nu sunt singurii care pot face viața dificilă celorlalți jucători. Dacă ești un fan al naturii competitive a Minecraft, acest lucru poate fi în conformitate cu ethosul acestui joc.

Este posibil să joci Minecraft pe mai multe platforme?

Datorită faptului că jocul a fost lansat pe atât de multe platforme, jucătorii din întreaga lume se pot conecta și conversa unul cu celălalt.

Este posibil să comunici cu cineva pe care nu îl cunoști când joci Minecraft?

Dacă utilizatorul se alătură unui joc multiplayer, acesta va putea să comunice cu alți jucători folosind funcția de chat integrată în joc.

Există metode pentru jucătorii care se cunosc unul pe altul să se conecteze fără a permite străinilor să participe, dar dificultatea de a face acest lucru depinde de dispozitivul pe care îl folosiți și dacă sunteți sau nu dispus să plătiți pentru servicii suplimentare pentru a-l simplifica.. Consultați manualul oficial Minecraft al dispozitivului dvs. pentru informații suplimentare.

Ce este un mod de Minecraft și cum se diferențiază acesta de jocul original?

Abilitatea Minecraft de a elibera imaginația anumitor jucători merge mult dincolo de ceea ce au avut în minte creatorii jocului. Modurile sunt creațiile acestor oameni, care creează metode de a personaliza jocul. Există o multitudine dintre acestea, unele dintre care au devenit foarte populare.

Din păcate, nu toată lumea este protejată. Microsoft, compania care deține Mojang, compania din spatele Minecraft, creează modificări pe care se poate conta să facă exact ceea ce promit și să fie fără viruși. Deși multe modificări ale terților părți îndeplinesc exact ceea ce promit, ar trebui să se acorde o atenție deosebită înainte de a le folosi. Modificările realizate de terțe părți trebuie instalate și activate cu precauție.

Modurile sunt de asemenea disponibile pentru Minecraft pe iOS și Android prin aplicații ale terților. Este posibil ca modificările neaprobate să facă jocul Minecraft nepotrivit pentru copii și să prezinte riscuri suplimentare, la fel ca versiunile PC.

În plus, magazinele pentru console oferă conținut suplimentar pentru cei care doresc să-și joace jocurile Minecraft pe o consolă. Acestea sunt legitime și ușor de instalat. Singurul dezavantaj este că trebuie să plătești pentru ele.

Minecraft este locuit de prădători?

Prădătorii pândesc pe fiecare platformă online, așa că este datoria părinților să fie în alertă pentru ei.

Părinții nu pot aștepta ca serverele reputabile Minecraft să aibă moderatorii ideali care să respecte regulile și să monitorizeze comportamentul utilizatorilor, dar ei pot aștepta un anumit grad de monitorizare. Moderatorii de pe un server, indiferent cât de bine intenționați și bine organizați sunt, pur și simplu nu pot face totul.

Abilitatea de a bloca alți utilizatori în Minecraft există, dar este utilă numai dacă aceștia s-au angajat anterior în comportament ofensator.

Este responsabilitatea părinților să se asigure că software-ul pe care îl folosesc pentru a le permite copiilor lor să participe la orice joc sau platformă online a fost setat cât mai sigur posibil. Minecraft este disponibil pe mai multe platforme diferite și fiecare setează setările părintești în mod diferit. Pe anumite sisteme, puteți stabili controale parentale care se aplică tuturor jocurilor de pe consolă, dar poate fi necesar să faceți și alte ajustări în jocul în sine.

Verificați documentația oficială pentru a vă asigura că acest lucru este realizat în mod corespunzător pentru platforma dvs. Ar trebui să verificați periodic pentru a vedea dacă au fost adăugate caracteristici noi sau s-au făcut modificări. Pentru a preveni accesul neautorizat, utilizați un PIN sau o parolă pentru a securiza setările.

În plus, părinții trebuie să-și învețe copiii cum să facă față comportamentului prădător sau nedorit într-un mod acceptabil. Ei trebuie să fie conștienți că persoanele de la capătul celălalt al unei conversații nu sunt neapărat cine par a fi, și nu trebuie să divulge nicio informație personală. Ei ar trebui să poată veni la dvs. dacă simt că ceva este în neregulă sau periculos. Contactul cu o persoană reală nu ar trebui niciodată aranjat printr-o cameră de chat sau alt mediu online.

Dacă Minecraft este sau nu un bun instrument de învățare este un subiect de dezbatere.

Minecraft este o alegere mult mai bună pentru tineri decât un joc violent de împușcături. Ei sunt mai imaginativi și stimulează gândirea mai mult decât jocurile de acțiune pentru copii.

Atitudinea copilului tău față de Minecraft va avea un impact asupra cât de instructiv poate fi. În fiecare joc de Minecraft, planificarea și rezolvarea problemelor vor fi caracteristici proeminente. Jocurile multiplayer Minecraft vor necesita comunicare și cooperare.

Este posibil ca instructorii bine pregătiți să poată utiliza Minecraft în clasă pentru a îmbunătăți învățarea elevilor, dar este îndoielnic că copiii lăsați pe cont propriu ar avea același succes. Minecraft Education Edition este o versiune a jocului concepută special pentru utilizare în contexte educaționale.

Este posibil ca copilul meu să devină dependent de Minecraft?

Nu există dovezi solide că jocurile ar fi de fapt dependente, potrivit studiilor științifice. Unele jocuri sunt atât de populare în rândul tinerilor, încât aceștia renunță la alte activități pentru a le juca.

Este simplu să intri în jocurile moderne pe computer, iar acestea îi țin pe jucători distrați. Timpul pe care copiii îl petrec jucând Minecraft, precum și multe alte jocuri, poate fi nesănătos.

Este important ca părinții să monitorizeze cât timp petrec copiii lor în fața unui ecran. Minecraft este o experiență mai contemplativă decât un shooter rapid, așa că s-ar putea să o preferi acestora. Cu toate acestea, părinții ar trebui să intervină dacă timpul pe care copiii lor îl petrec jucându-se Minecraft începe să înlocuiască toate celelalte forme de divertisment sau le ia locul activităților fizice. Pentru a împiedica tinerii să folosească excesiv calculatoarele, părinții ar putea utiliza un software care monitorizează timpul petrecut în fața ecranului și îl restricționează.

În plus, Avosmart este un instrument care vă permite să setați o restricție de timp pe Minecraft .

Care sunt funcțiile Avosmart? Doar pentru a numi câteva dintre multele lucruri pe care le puteți realiza folosind Avosmart:

Poți să controlezi folosirea internetului de către copii prin filtrarea site-urilor și limitând cantitatea de timp pe care o petrec jucând jocuri și alte distragere. Pentru a controla activitățile și jocurile copiilor voștri, veți avea acces la meniul de setări. Dacă puteți vedea unde se află copilul dvs. acum și unde a fost în trecut, atunci este un da. Abilitățile suplimentare ale Avosmart, cum ar fi o opțiune de căutare sigură pentru Google și YouTube, sunt foarte utile. De asemenea, analizează conținutul unui site web pentru a vedea dacă este potrivit pentru copii și îl dezactivează dacă este.

Este posibil să blocați accesul la site-uri care conțin materiale explicite, cum ar fi imagini pornografice sau violente. Atunci când copilul dvs. încearcă să acceseze un site web care a fost restricționat, veți fi avertizat. Părinții pot monitoriza activitatea copiilor lor pe YouTube . Dacă părinții cred că un canal sau un videoclip YouTube este nepotrivit pentru copii, au opțiunea să îl interzică.