5 lucruri care îi țin pe copii interesați de aplicații

5 lucruri care îi țin pe copii captivați de aplicații

În primele zile, B.F. Skinner, un psiholog, a creat o cameră de condiționare operantă, cunoscută pe scară largă sub numele de cutia Skinner. Un șobolan este în cutie și va primi un pelet de mâncare dacă lovește o manetă. Astfel, tot ce încearcă să facă este să o acționeze. Suntem mai deștepți decât șobolanii, dar rețelele de socializare și aplicațiile încearcă să facă aceleași lucruri. În cele din urmă, copiii se lipesc de ele. Cu toate acestea, un mod prin care puteți menține dependența departe de copii este utilizarea Avosmart.

Care sunt funcțiile Avosmart?

Avosmart este cel mai bun când vine vorba de control parental, și vă permite să faceți o mare varietate de lucruri, dintre care câteva dintre principalele sunt:

  • Control Cu ajutorul Avosmart, puteți filtra site-urile și puteți seta o limită de timp pentru jocurile pe aplicații și orice altceva care vine în calea lucrului copiilor dvs.
  • Gestionare De asemenea, puteți gestiona setările și puteți obține rapoartele despre activitățile copiilor dvs. de oriunde.
  • Verificare Puteți obține acces ușor la locația actuală și trecută a copilului dvs. cu Avosmart.

Deși acestea sunt cele trei lucruri cheie, multe caracteristici suplimentare sunt utile. De exemplu, există un mod de căutare sigur pentru platforme precum Google și YouTube. Avosmart verifică conținutul unui site și îl blochează dacă site-ul nu este potrivit pentru copii.

Cu ajutorul acestei caracteristici, puteți filtra cu ușurință site-urile care au conținut violent, pornografic sau similar pentru adulți. Nu trebuie să vă mai faceți griji, deoarece acum puteți fi complet sigur că copiii dvs. vizitează doar site-uri sigure pentru copii. Nu numai atât, dar veți fi notificat când copilul dvs. încearcă să viziteze un site web blocat. În plus, părinții pot monitoriza activitățile de pe YouTube ale copiilor lor. Aceștia pot bloca un anumit canal sau un videoclip dacă consideră că nu este potrivit. Puteți bloca în mod similar jocurile și puteți stabili limite de timp. Procesul de instalare a Avosmart este, de asemenea, simplu.

  • Înregistrați-vă pentru a vă înregistra și pentru a crea un cont gratuit
  • Instalați-l pe smartphone-ul copiilor dvs.
  • Odată ce aplicația începe să funcționeze pe telefon, veți obține acces

Instalarea Avosmart este ușoară și este una dintre cele mai bune metode de a urmări activitățile online ale copiilor tăi. Continuând, iată cinci lucruri care mențin copiii lipiți de aplicații.

Mențineți copiii interesați de aplicații

5 lucruri care mențin copiii interesați de aplicații

Notificări Push

Este una dintre cele mai bune metode pentru ca aplicațiile să atragă atenția utilizatorilor. Veți vedea în continuare notificările chiar dacă puneți telefonul pe silentios sau dezactivați vibrațiile. Utilizatorul începe să își verifice telefonul atunci când observă că acesta se aprinde din cauza notificării. Cu toate acestea, puteți controla notificările prin dezactivarea lor o singură dată. Puteți dezactiva notificările pentru aplicațiile care nu sunt importante. În plus, puteți evita să vedeți notificările punând telefonul cu ecranul în jos pe podea.

Etichetare

Etichetarea este excelentă deoarece oferă informații despre o persoană într-o fotografie. De exemplu, dacă ai postat o fotografie cu un prieten și urmăritorii tăi de pe media sociale nu știu cine este prietenul, vor ști cine este prietenul dacă l-ai etichetat. Îi va duce direct la profilul acelei persoane.

Dar, oamenii pot folosi și etichetarea în scopuri imorale. Felul în care etichetarea poate duce pe cineva la un profil poate duce, de asemenea, pe cineva la postări irelevante care pot ține o persoană mai mult timp pe media socială, dar postările pot fi, de asemenea, deranjante. Un mod de a evita astfel de lucruri este să fii precaut cu ceea ce faci și să eviți astfel de platforme.

Aprecieri

Cu toții știm că aprecierile sunt destul de distractive. Când postăm o fotografie, ne place să verificăm numărul de aprecieri pe care le primim. De toate, de asemenea, activează sistemul de recompense al creierului nostru. Cu timpul, platformele de social media precum Facebook iau în considerare ascunderea numărului total de aprecieri. Cea mai bună cale de a ține sub control tentația acestora este să evităm sau să reducem utilizarea rețelelor sociale.

Gamificare

Multe aplicații utilizează aceste procese pentru a crește interacțiunea utilizatorilor. De exemplu, o aplicație ar putea cere utilizatorului să răspundă la multe întrebări prin glisare sau atingere. Nu doar aplicațiile de dating, multe aplicații generale încearcă gamificarea. Cea mai bună modalitate de a nu te implica în astfel de lucruri este să nu descarci astfel de aplicații. De asemenea, trebuie să te asiguri că copiii tăi se joacă doar jocuri potrivite pentru copii.

Aplicații care fac legătura cu alte aplicații

Multe aplicații necesită să vă înregistrați sau să vă verificați identitatea folosind conturile dumneavoastră de pe rețelele sociale. S-ar putea să știți acest lucru dacă ați încercat să ștergeți aplicații precum Facebook deoarece este mai dificil decât pare. Multe aplicații vă cer să partajați datele sau contul pe o platformă (de obicei Facebook) pentru a vă înregistra cu succes în aplicațiile lor. Aceste metode vă împiedică să dezinstalați o anumită aplicație. Dar, este posibil să se diminueze sentimentul tentant de a folosi astfel de aplicații.

De exemplu, puteți șterge pictograma aplicației. Dacă faceți acest lucru, va trebui să mergeți la setări pentru a deschide aplicația de fiecare dată când doriți să o deschideți. Aplicația va fi, de asemenea, departe de privire. Așadar, acestea au fost cele cinci lucruri care mențin copiii lipiți de aplicații.

Cu toate acestea, părinții trebuie să înțeleagă tehnicile pe care creatorii de aplicații le folosesc pentru a crește tentația. Apoi, ei trebuie să-și educe copiii despre aceasta. Utilizarea unui instrument precum Avosmart va fi întotdeauna benefică și cu siguranță va menține dependența sub control.