Păstrați-vă Copiii în Siguranță cu Aplicațiile de Geofencing

Cum Funcționează Localizatorul de Familie

Potrivit statisticilor, aproximativ 678.000 de copii suferă abuzuri numai în Statele Unite. Dacă reducem numărul, ajungem la 9,2 copii din fiecare 1000 de copii din Statele Unite. Acum, dacă penetram mai adânc, aproximativ 7% dintre acești copii sunt victime ale abuzului sexual, iar 11% dintre ei sunt victime ale abuzului fizic. În anul 2018, ca rezultat al tuturor acestor lucruri, aproximativ 1800 de copii au murit. Iată cel mai șocant lucru. Din toate aceste acuzații de abuz asupra copilului, majoritatea au venit din partea avocaților, ofițerilor de poliție, profesorilor și altor profesioniști care au avut contact cu copilul.

Apariția și creșterea utilizării internetului au făcut ca infractorii să abuzeze copiii cu relativă ușurință. Dar, trebuie să ne amintim că tehnologia este prietenoasă sau nu așa cum o facem noi. Diverse instrumente tehnologice dețin un potențial ridicat pentru prevenirea abuzului asupra copiilor. Un astfel de instrument este geofencing-ul. Este o inovare tehnologică care poate fi extrem de esențială în acest sens. Așa că, iată cum poți să îți păstrezi copiii în siguranță cu ajutorul aplicații de geofencing .

Geofencing

Este esențial să înțelegem ce este geofencingul pentru a ști cum ne va ajuta să menținem copiii în siguranță față de abuzul copilului. Acum, cu toții suntem conștienți de GPS, care este Sistemul Global de Poziționare , cu toate utilizările sale. Aceste sisteme GPS folosesc stații terestre, sateliți și receptoare pentru a afișa poziția exactă a unei persoane sau a unui obiect pe planeta noastră. Este utilizat în principal în hărțile virtuale pentru a găsi locația precisă a unui anumit loc. Mulți dintre noi deja folosim GPS în telefoanele noastre și în mașini. De asemenea, îl folosim în alte dispozitive pentru a căuta locația unui prieten sau pur și simplu pentru a naviga pe străzi.

Dacă vrei să înțelegi geofencingul, trebuie doar să extindem conceptul de GPS prin identificarea unei locații și, de asemenea, prin crearea unui perimetru în jurul acesteia. Putem dezvolta limite și garduri invizibile într-un loc folosind dispozitive care au software RFID și capabilități GPS.

După ce ați creat un geofence, il puteți vedea pe dispozitivul dvs. ca o limită virtuală. Primeste notificări și alerte când o persoană sau un lucru intră sau iese din limitele geofence. Va funcționa numai dacă obiectul sau persoana poartă un dispozitiv de monitorizare de orice fel cu ele. Obiecte precum smartphone-urile și tabletele au un nivel ridicat de compatibilitate cu tehnologia geofencing.

Per total, geofencing este o tehnologie destul de inteligentă care are diferite aplicații practice. Puteți utiliza geofencing pentru a trimite promoții de vânzări sau chiar pentru a aduna vitele. Utilizarea comercială a tehnologiei geofencing crește semnificativ în întreaga lume. Una dintre cele mai recente tehnologii geofencing este în instrumentele de control parental pentru a urmări locația copiilor.

Cum funcționează Localizatorul de Familie

Cum merge mâna în mână siguranța copilului cu geofencing

Când vine vorba de utilizarea tehnologiei, este cel mai bine să fii un pas înainte de copiii tăi. Acum, iată cum geofencingul te poate ajuta să îți protejezi copiii stabilind cu succes parametri virtuali pentru copiii tăi.

Începe prin a marca zonele sigure

Exemple comune de zone sigure pot fi casele și școlile. Părinții își pot urmări copiii utilizând laptopuri, tablete și telefoane, stabilind limitele virtuale în jurul zonelor sigure. Facerea acestor lucruri îi va oferi părinților o idee clară despre locația copiilor lor. În plus, vor fi alerte care vor fi declanșate când copilul depășește limitele virtuale.

Alerte pentru zonele nesigure

Este obișnuit ca un părinte să nu se simtă confortabil când copiii săi depășesc limitele permise. Deci, dacă nu ești de acord cu asta, este cel mai bine să iei în considerare utilizarea aplicațiilor de geofencing care au potențialul de a declanșa o alarmă care te va informa când copiii tăi trec granițele virtuale. De multe ori, infractorii atrag copiii în prietenii periculoase și nocive. Dacă ai o aplicație de geofencing, vei ști întotdeauna când există o încălcare.

Urmarirea adolescentilor care conduc

Dacă copilul tău conduce, este o mișcare destul de inteligentă să setezi o aplicație de geofencing pentru vehicul. Când vehiculul trece granița permisă sau părăsește zonele permise, alarmele vor fi declanșate, ceea ce te va anunța că copilul tău a trecut zonele autorizate.

Cum să menții securitatea online a copiilor tăi?

În ciuda tuturor acestor măsuri, este esențial să ai o opțiune de rezervă pentru a te asigura că copiii tăi vor fi în siguranță pe internet. Avosmart este cel mai bun instrument care va garanta securitatea copiilor dvs. online . Face multe lucruri, de la a vă ține la curent, până la a nu permite afișarea conținutului pentru adulți când copilul dvs. este online.

Folosind Avosmart, puteți afla ce fac copiii dvs. pe Internet. Puteți ști cu cine vorbesc și puteți obține și informații despre activitățile lor online. În plus, puteți bloca site-urile care au conținut pentru adulți. Puteți bloca și canalele de pe YouTube dacă acestea sunt potențial dăunătoare pentru copiii dvs. În plus, puteți impune limite de timp pe aplicații pentru a vă asigura că copiii dvs. nu petrec prea mult timp pe acestea. De asemenea, ajută la geofencing și vă permite să cunoașteți locația precisă a copiilor dvs. Per total, Avosmart este un instrument fantastic care va avea grijă de copiii dvs. pe Internet și va asigura că sunt în siguranță.