Aplicația MeetMe: Ce trebuie să știe fiecare părinte

întâlnește-mă
MeetMe este una dintre cele mai periculoase aplicații accesibile pentru copii, în ciuda unei evaluări de 4 stele pe Google Play și a peste 100 de milioane de utilizatori. Acest software este realizat să arate exact ca alte aplicații populare de rețele sociale, precum Facebook și Instagram. Din păcate, aceste paralele ascund o amenințare mult mai gravă. Tinerii sunt atrași în mod natural de aplicațiile de rețele sociale, în special de cele care promit noi cunoștințe și parteneriate. Adolescenții pot considera MeetMe atractiv, dar părinții ar trebui să fie foarte precauți dacă decid să le permită copiilor lor să o folosească. În cele mai multe situații, cea mai bună opțiune este să se evite aplicația! Iată tot ce trebuie să știți pentru a face cea mai bună alegere pentru familia dvs. După ce citiți acest articol, asigurați-vă că vă înscrieți pentru PERIOADA DE PROBĂ GRATUITĂ a Avosmart. Nu este nevoie să folosiți un card de credit. Pentru a accesa pagina de înscriere, click aici . Acum este momentul să profitați de oferta mea de perioadă de probă gratuită.

Funcționarea Aplicației

MeetMe se concentrează pe a ajuta adolescentul tău să-și formeze noi prietenii. În timp ce Facebook și aplicații similare se concentrează pe legătura cu prietenii vechi și noi, MeetMe se concentrează aproape în întregime pe introducerea adolescentului tău la străini. Deși nu este nimic greșit în a face noi cunoștințe, nu credem întotdeauna că este sigur sau înțelept să intri în contact cu străini prin intermediul internetului. Utilizatorii își construiesc profilurile imediat după înregistrarea unui cont, folosind un cont activ de Facebook sau o adresă de email. Diverse profiluri pentru alte persoane din apropiere apar în câteva secunde. Utilizatorii pot parcurge o gamă largă de informații publice pentru persoanele care trăiesc în zonă. Membrii sunt încurajați să comunice în mod regulat și poate să se întâlnească în persoană cu alți utilizatori. Utilizatorii pot câștiga, de asemenea, "Credite MeetMe", cunoscute popular sub denumirea de "Bani de Prânz", pentru a-i ajuta să-și dezvolte profilul și să obțină mai multe vizualizări. Profilurile lor vor atrage atenția suplimentară ca rezultat al acestor credite. De asemenea, le permite oamenilor să caute alți utilizatori folosind diferite categorii de căutare, cum ar fi starea relației, vârsta, sexul, locația și chiar tipul de corp. Aceste credite pot fi obținute participând la o varietate de activități în aplicație, cum ar fi:
  • Achiziționarea de credite • Activitate frecventă (conectare zilnică)
  • Privirea frecventă a profilurilor altor persoane
  • Interacțiunea cu alți utilizatori în mod regulat
  • În timpul jocurilor, conectarea cu "admiratori ascunși"

Semne de avertizare

Este ușor de înțeles de ce acest software este atât de dăunător pentru adolescenți ca părinte . MeetMe este o aplicație de întâlniri, în ciuda promovării sale ca o metodă simplă de a găsi "prieteni noi". Vizualizarea profilurilor sexului opus este încurajată și chiar recompensată. Această aplicație a fost prezentată într-o listă cu primele 6 aplicații de întâlniri utilizate de adolescenți, publicată de Blog Post. În sine, aplicațiile de întâlniri sunt tentații riscante pentru adolescenți, dar MeetMe duce la un nivel cu totul nou cu aceste semne de avertizare:
  • Cerințe de vârstă minimă
Deși aplicația indică faptul că utilizatorii trebuie să aibă cel puțin 13 ani, nu există o metodă de verificare a vârstei pentru a se asigura că acest lucru este adevărat. Cu aproximativ 194.2 milioane de vizualizări doar în Statele Unite, este rezonabil să concluzionăm că această aplicație este folosită de oameni de toate vârstele. Deși adolescenții noștri pot crede că vorbesc cu un alt adolescent, ei conversează de fapt cu cineva de două ori mai în vârstă decât ei.
  • Recomandări negative
Utilizatorii sunt recompensați cu Credite MeetMe pentru finalizarea anumitor activități în program. Acest lucru dă aplicației un aer de "sală de jocuri", iar copiii ar putea pierde din vedere faptul că alegerile lor în aplicație au consecințe foarte semnificative, cu impact în lumea reală. Ei ar putea fi atât de captivați de câștigarea jocurilor aplicației că uită că interacționează cu străini reali. MeetMe adoptă o abordare "cu ușile deschise" atunci când vine vorba de profilurile utilizatorilor. Nu există opțiuni de confidențialitate, astfel că orice informație pe care copilul tău o introduce pe pagina lui personală va fi văzută de toată lumea. Software-ul încurajează utilizatorii să fie deschiși și să dezvăluie informații personale pentru a-i "ajuta" în stabilirea de relații cu alți utilizatori. Este foarte neobișnuit ca aplicațiile de știri ale utilizatorilor să conțină conținut explicit sexual și chiar pornografic. Totul este la vedere, inclusiv informațiile adolescentului tău, și toată lumea le poate vedea.

Consecințele Pericolului Străinului

Avocatul orașului San Francisco a dat în judecată MeetMe în 2014 după ce trei infracțiuni sexuale particulare au fost asociate cu membrii MeetMe. Un bărbat de 29 de ani a fost acuzat de numeroase infracțiuni de comportament sexual necorespunzător cu un copil în august al acelui an. MeetMe a fost unul dintre canalele de socializare pe care le-a folosit pentru a trimite victimelor sale adolescente fotografii obscene și texte. Un bărbat de 21 de ani a fost arestat în același an pentru că s-a dat drept un copil de 16 ani pentru a înșela două fete tinere să efectueze activități sexuale cu el. "Nu cred că am văzut vreodată o corporație care a fost mai iresponsabilă în ceea ce privește promovarea corespunzătoare a garanțiilor de confidențialitate și încălcând într-adevăr standardele pe care procurorul general (California) le-a stabilit", a spus Avocatul Orașului Dennis Herrera când a fost întrebat despre reclamația împotriva MeetMe. "Scopul MeetMe este de a permite străinilor să se întâlnească și să interacționeze online", a spus el sec. În ciuda faptului că MeetMe încă este o rețea de socializare site, consecințele negative ale acestui software daunator sunt încă vizibile. Mulți copii mici comunică încă în mod neconștient cu prădători periculoși, complet ignoranți privind implicațiile care le pot schimba viața ale acestei aplicații.

Cum să îți ții adolescenții în siguranță

Adolescentul dumneavoastră poate căuta doar noi cunoștințe și nu este conștient de pericolele care îi pândesc. Discutați cu acesta despre pericolele de a intra în contact cu străini sau de a le furniza informații personale. Dacă totuși dorește să își facă prieteni noi, îndrumați-l către locuri sigure, cum ar fi cluburile după școală, organizațiile de adolescenți de la biserica sau sinagoga locală, echipele sportive și alte activități bine reglementate. Dacă vă îngrijorați că micuțul dumneavoastră folosește deja MeetMe, discutați cu el despre acest lucru și explicați-i riscurile. Încercați să aflați ce informații au furnizat și dacă vreun străin a încercat să ia legătura cu ei. Dacă copilul dumneavoastră este vizat de posibili prădători care folosesc aplicația, poate fi necesar să efectuați o anumită controlare a daunelor și poate să informați autoritățile. Dacă aveți vreo îndoială, cereți sfaturi de la o sursă de încredere înainte de a elimina programul. S-ar putea să aibă informațiile de care au nevoie. Indiferent dacă micuțul dumneavoastră folosește MeetMe, controalele de securitate frecvente pe telefoanele și dispozitivele lor de internet sunt esențiale pentru prevenirea aplicațiilor dăunătoare precum aceasta. De asemenea, este o idee bună să utilizați un control parental pentru a restricționa aplicațiile pe care le consideri nesigure sau nepotrivite. Abilitatea de a învăța este crucială. Când folosești Avosmart, vezi ce programe suplimentare poți interzice într-o clipă.