Control parental pentru Fortnite. Cele mai bune 5 sfaturi.

Control Parental pentru Fortnite

În ultimii ani, a fost o creștere în numărul de copii care joacă Fortnite, un joc online battle royale. Începe cu toți jucătorii pe un avion. Zona de joc se reduce cu timpul și există aproximativ 100 de jucători în joc. Ei trebuie să se lupte și să se omoare unul pe celălalt, iar ultima persoană în viață câștigă jocul. Fortnite este extrem de popular printre copii în zilele noastre și îi îngrijorează puțin pe părinți.

Fortnite are o clasificare PEGI de 12+, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru copiii de peste 12 ani. Cu toate acestea, clasificarea PEGI nu ia în considerare întreaga imagine. Jucătorii pot fi expuși la limbaj ofensator în chatul din joc. Este cu adevărat ceva ce îngrijorează fiecare părinte. Mai mult, natura foarte adictivă a jocului și modul în care toată lumea este atrasă de el instantaneu este ceva ce părinții nu consideră încurajator.

Fortnite este intr-adevăr un joc care antrenează foarte mult, astfel încât toți copiii vor să-l joace. Chiar și când nu joacă, tot despre Fortnite vor să vorbească. Există atât de multe situații în care copiii joacă Fortnite pentru ore întregi cu căștile pe cap. Aceasta este natura jocului. Dacă aceste comportamente continuă, lucrurile nu arată bine din punct de vedere al sănătății. Înainte, copii obișnuiau să se adune afară și să joace sporturi în aer liber în mod regulat. Astăzi, tot ce par să facă este să se uite la un monitor pentru ore în șir și să-și blesteme dușmanii. Părinții au un mare motiv de îngrijorare privind această dependență de jocuri.

Motive pentru care Fortnite este atât de popular

Pentru a controla orele de joc ale copilului tău, trebuie să știi de ce este atât de popular printre copii. În plus, trebuie să cunoști unele aspecte critice ale produsului pentru a înțelege popularitatea lui. Iată câteva motive din spatele acestui fapt:

 • Apartenență:  Copiii au în mod natural nevoie să aparțină și să facă parte dintr-un grup. Deoarece jocul Fortnite îndeplinește această cerință, copiii îl joacă în mod obsesiv. Astfel, ei pot face parte dintr-un grup și pot participa la astfel de conversații despre jocuri.
 • Este adictiv:  Ei bine, este destul de evident, dar nu poți să îl negi. Fortnite este destul de captivant, și nu doar printre copii, ci și printre mulți adulți.
 • Este gratuit:  Fortnite este disponibil gratuit pentru toate platformele, cum ar fi PC, PS4 și Xbox One. Astfel, toată lumea s-a interesat de acest joc. În plus, oferă atât de multe caracteristici, în ciuda faptului că este gratuit. Prin urmare, oamenii continuă să îl descarce zi de zi.
 • Toți copiii cool se joacă:  Copiii au acest obicei ciudat de a face ceva ce ar face copilul cool. Și deoarece Fortnite este jucat de toți copiii cool de acolo, și copilul tău dorește să se joace.
 • Val de adrenalină:  La fel cum este valabil pentru orice alt joc din industrie, Fortnite oferă copiilor o explozie de emoții. Acest lucru este ceva ce copiii așteaptă cu nerăbdare, în special băieții. Prin urmare, creșterea numărului de jucători este evidentă.
Control Parental pentru Fortnite

Cum poate fi introdus controlul parental în Fortnite?

Părinții din întreaga lume trebuie să se întrebe cum să-și controleze copiii să nu se joace acest joc captivant. Unii au încercat chiar să aplice metode pentru a-i împiedica să se joace. Cu toate acestea, mulți se confruntă cu efecte secundare și provoacă certuri în familie. Dacă nu li se permite să facă acest lucru, ei încep să se revolte. Prin urmare, a devenit o preocupare gravă pentru părinți. Tot ceea ce vor să facă este să-și îndrume copiii către productivitate. Prin urmare, am dori să sugerăm câteva măsuri de control simple și eficiente pentru același lucru.

 • Părinții ar trebui să-și educe copiii despre timpul petrecut în fața ecranului și despre efectele asupra sănătății provocate de privitul îndelungat la un monitor. Cu toate acestea, nu ar trebui să-l interzică total.
 • Ar trebui să existe un echilibru fin între recreație și productivitate. Dacă un copil studiază timp de 2 ore, apoi poate merge înainte și joaca Fortnite pentru o oră.
 • Părinții ar putea avea un moment în familie o dată pe zi pentru a vorbi cu copiii lor și a-i motiva să facă mai bine în alte lucruri.
 • Tații ar putea juca un rol semnificativ motivând copiii să practice sporturi în aer liber. Așadar, dacă vrei să-ți controlezi orele de joc ale copilului tău, ieși cu ei și poate joaca un joc de prins? Sau încurajează-i să meargă la o alergare relaxantă în amurg. Nu numai că acest lucru le-ar reduce timpul petrecut în fața ecranului, dar va întări și legătura.
 • Pune limite privind utilizarea generală a tehnologiei pentru toată lumea din casă. În acest fel, ai posibilitatea de a controla utilizarea tehnologiei în gospodărie. Mai mult, copilul tău nu se va simți exclus sau nu va crede că este singura persoană care are limite. Prin urmare, este o regulă bună de avut.

Cu toate acestea, poți bloca Fortnite și chiar să pui o limită de timp pe joc cu Avosmart.

Care sunt funcțiile Avosmart?

 • Control Cu ajutorul Avosmart, puteți filtra și controla site-urile și chiar seta o limită de timp pentru orice vine în calea muncii copiilor dvs.
 • Verifică Puteți obține acces ușor la locația actuală și anterioară a copilului dvs. cu Avosmart.

Există, de asemenea, un mod de căutare sigur pentru platforme ca Google și YouTube. Acesta verifică conținutul unui site și îl blochează dacă site-ul nu este potrivit pentru copii.

Nu mai trebuie să vă faceți griji, deoarece acum puteți fi absolut siguri că copiii dvs. vizitează doar site-uri sigure pentru copii. Părinții pot bloca un anumit canal sau un videoclip dacă consideră că acesta nu este adecvat.

Instalarea Avosmart este ușoară și este una dintre cele mai bune modalități de a urmări activitățile online ale copiilor dvs. Continuând, iată cinci lucruri care îi țin pe copii lipiți de aplicații.