Control parental Roblox. 5 sfaturi și cele mai bune practici. Un Ghid Parental Scurt pentru Roblox

cum să controlezi parental Roblox

Tendințele în gaming pot apărea și dispărea, dar un joc și-a rezervat locul pentru mulți ani. Roblox este printre cele mai populare jocuri pentru copii și a fost prezent mult timp. Dar, principala întrebare care îi preocupă pe părinți este dacă acesta este sigur sau nu? Să săpăm mai adânc în acest subiect.

Există multă confuzie în legătură cu Roblox. Nu este un singur joc. Mai mult, este cea mai mare platformă de jocuri generate de utilizatori, așa cum este promovată de Roblox în sine. Este atât de popular încât Roblox a venit cu un ghid pentru părinți. Acesta abordează toate întrebările, preocupările și problemele de confidențialitate. Iată ce trebuie să știe părinții în timp ce copiii lor se află pe Roblox.

Siguranța. Control parental Roblox

Pe Roblox, copiii pot întâlni persoane noi. Pot lega conexiuni cu alți jucători. Este ceva ce ridică probleme de siguranță pentru părinți. Conform ghidului parental Roblox, există șanse ca aceste întâlniri să se transforme în jocuri. Cu toate acestea, părinții pot supraveghea aceste lucruri folosind funcțiile de confidențialitate.

Ghidul nu este pentru sau împotriva jucătorilor care joacă cu persoane necunoscute, deoarece este mai mult o decizie părintească. De asemenea, acest lucru se datorează faptului că unii părinți sunt de acord ca copiii lor să joace jocuri cu persoane necunoscute, în timp ce alții nu sunt.

Așadar, indiferent ce cred, părinții ar trebui să fie clari cu regulile lor. Ei ar trebui să se asigure că copiii lor știu care sunt regulile cu privire la interacțiunea online cu străini. Dacă nu vreți ca copilul dvs. să se amestece cu persoane necunoscute și să joace jocuri doar cu prietenii, puteți utiliza setările de confidențialitate. De asemenea, trebuie să vă asigurați că copiii respectă granițele.

Îi puteți răsplăti folosind metode de întărire pozitivă. În mod similar, puteți seta și consecințe pentru depășirea graniței. Aceste lucruri vor ajuta foarte mult la menținerea în siguranță a copiilor dvs. pe Internet.

Controlul parental Roblox

La ce jocuri ar trebui să joace copilul dumneavoastră?

Roblox are în jur de 15 milioane de jocuri pe platformă. Prin urmare, există numeroase opțiuni pentru copii. De aceea mulți oameni preferă să joace pe Roblox. Cu toate acestea, ghidul parental Roblox sugerează părinților să participe și să se bucure jucându-se cu copiii lor. În acest fel, ei pot supraveghea, să îi lase să se joace, și chiar să se distreze și ei înșiși.

De asemenea, veți înțelege platforma de jocuri mai bine și mai de aproape; cei mai mulți copii din zilele noastre sunt mai pricepuți la tehnologie decât părinții lor; prin urmare, vă sfătuim să rămâneți la curent cu tendințele și jocurile.

Blocare și raportare trolli ofensatori

Există mulți trolli și agresori pe care îi puteți întâlni online. Ar putea fi o perioadă dificilă pentru copiii dvs. dacă devin victime ale trollingului și ale hărțuirii online. Prin urmare, nu trebuie doar să blocați ci și să raportați trollii și agresorii. Părinții trebuie să completeze un formular pe Roblox care descrie o problemă pentru a raporta o problemă.

Cât ar trebui să joace copiii?

Fiecare părinte are opinii, reguli și preferințe diferite cu privire la orele de joc ale copiilor lor. Poate că nu există nicio limită sau limite foarte stricte sau limite moderate cu extinderi în perioadele lor de vacanță de vară. Până la urmă, părinții sunt diferiți și fiecare este unic în felul său. Cu toate acestea, există ghiduri medicale privind timpul petrecut în fața ecranului care vor ajuta dacă îl urmați.

Copiii mai mari de 6 ani trebuie să fie sub limite constante pentru utilizarea oricărui tip de instrument sau dispozitiv media. În plus, părinții trebuie să se asigure că aceasta nu afectează somnul, activitățile fizice și tot comportamentul care este esențial pentru sănătatea lor. Timpul petrecut în activități digitale poate deveni cu ușurință foarte mare pentru copiii care au un smartphone doar pentru ei. Dependenta de telefon este una dintre problemele majore în rândul copiilor. Părinții ar trebui să fie conștienți de timpul pe care copiii îl petrec pe telefoane.

Câteva alte trucuri

Există multe lucruri mici de ținut minte cu Roblox și platforme similare de jocuri. Indiferent de conturile pe care le aveți, ca părinți, trebuie să vă asigurați că parola este suficient de puternică. În plus, aceasta ar trebui să fie privată și copilul dvs. nu ar trebui să o împărtășească cu prietenii.

Copiii nu ar trebui, de asemenea, să împărtășească datele lor personale online cu străini. Ca părinți, ar trebui să-i învățați pe copii să fie amabili cu oamenii pe care îi întâlnesc online. Așa cum a fi victimă a bullying-ului cibernetic le poate afecta, ar trebui să le faceți să înțeleagă impactul pe care l-ar avea asupra cuiva în cazul în care ei îl intimidează. Copiii ar trebui să raporteze astfel de activități dacă le observă și să nu intimideze alte persoane.

Cu toate acestea, un mod în care puteți limita timpul pe Roblox este prin utilizarea Avosmart.

Funcțiile Avosmart?

Avosmart vă permite să faceți o varietate largă de lucruri și acestea sunt următoarele:

  • Control : Puteți filtra site-urile și puteți stabili o limită pe jocuri și lucruri care vin între munca copiilor dvs.
  • Gestionați : Puteți gestiona setările și puteți obține acces facil la activitățile jocurilor copiilor dvs.
  • Verifica : Poți avea acces la locația prezentă și trecută a copilului tău.

Multe alte funcții Avosmart sunt utile, cum ar fi un mod de căutare sigur pentru Google și YouTube . De asemenea, verifică conținutul unui site și îl blochează dacă nu este potrivit pentru copii.

Poți filtra site-urile care au conținut violent, pornografic sau alt conținut pentru adulți. Vei fi notificat când copilul tău încearcă să viziteze un site blocat. Părinții pot supraveghea activitățile pe YouTube ale copiilor. Aceștia pot bloca un canal YouTube sau un videoclip YouTube dacă îl consideră nepotrivit pentru copii.