Software de Control Parental

control-parental-windows
Tehnologia a devenit o nouă necesitate pentru supraviețuire în secolul 21. Gadgeturile și internetul au adus lumea pe mesele noastre. Este imposibil să ne imaginăm viața fără tehnologie. Cu multe beneficii pe care tehnologia le oferă, ea are și câteva dezavantaje. Copiii în special sunt principala țintă a acestora. Atunci când copilul dvs. se află pe net sau joacă orice joc pe un computer sau telefon mobil. Fără să vrea, ei sunt expuși, de asemenea, unei mulțimi de rele și tabuuri pe care nu ar trebui să le cunoască. Studiile au dovedit efectele fiziologice negative ale petrecerii mai mult timp pe gadgeturi asupra copiilor, iar acestea depind și de materialele pe care le caută. Internetul este o colecție de informații, care include atât lucruri benefice, cât și distructive pentru copii. Chiar dacă copilul dvs. se uită la ceva benefic, lucrurile distructive pot apărea automat. De asemenea, jocurile și utilizarea aplicațiilor pe dispozitive sunt atât de captivante, încât copiii le iubesc. Aceste lucruri sunt îngrijorătoare pentru părinți când le transmit smartphone-uri sau PC-uri copiilor lor, și ar trebui să fie. Dar care este soluția? Soluția constă în controlul activității copiilor pe internet și în aplicații de către părinți, și acest lucru ar putea fi realizat prin intermediul software-ului de Control Parental.

Ce este aplicația de software pentru control parental?

Aplicațiile de software pentru control parental sunt instrumentele care permit părinților să urmărească și să filtreze conținutul care le este prezentat copiilor lor. Astfel îi va ține pe copii departe de toate lucrurile nedorite și îi va ajuta să utilizeze tehnologia în scopul potrivit. Aplicațiile de software pentru control parental sunt aplicații care trebuie instalate pe dispozitivul atât al părinților, cât și al copiilor. Există multe aplicații care au opțiunea implicită de control parental, cum ar fi YouTube și jocuri precum PubG, dar funcționează doar pentru acea aplicație specifică. Instalând o aplicație specială de control parental pe dispozitiv, controlează toate aplicațiile, jocurile și navigatoarele acelui dispozitiv. Când o aplicație de control parental este instalată în dispozitivele atât ale părinților, cât și ale copiilor, permite părinților să-și monitorizeze activitatea copiilor la distanță. Motivul principal pentru care părinții folosesc software-ul de control parental este de a împiedica copiii să abuzeze de internet și de a-i urmări. software de control parentalSoftware-ul de control parental poate fi instalat pe orice sistem de operare și atât pe PC cât și pe mobil. După instalarea acestui software, părinții pot seta restricții privind tipul de site-uri pe care copiii lor le pot vizita. Dacă copilul tău încearcă să deschidă ceva restrictiv, îți va trimite imediat o notificare. Folosește-se totodată și ca un blocator de aplicații pentru Android și pentru toate sistemele de operare importante. Copiii tăi nu vor putea să utilizeze tipul de aplicație pe care l-ai restricționat. Am văzut multe jocuri, cum ar fi provocarea cu Balena Albastră, cât de periculoase au fost. Deci, cu ajutorul aplicațiilor de control parental, poți interzice acele aplicații. Un alt aspect este controlul timpului petrecut pe ecran, poți controla cât timp își poate petrece copilul pe dispozitiv într-o singură perioadă. Și de la distanță, poți monitoriza timpul total petrecut pe ecran și alte activități pe care copilul tău le-a făcut în acea zi. Poți urmări și locația exactă în timp real a copilului tău pe harta google utilizând aplicația de software de control parental. Copilul tău nu te poate păcăli cu privire la locul în care merge împreună cu prietenii lui. Software de Control Parental aplicațiile pot oferi mai multe caracteristici, dar cele de mai sus sunt unele dintre cele mai comune.

Concluzie

Aplicațiile software de Control Parental sunt instrumentele care permit părinților să decidă ce pot viziona copiii lor. Internetul mondial actual este împărțit în două părți: una normală și o Darknet. Darknet conține lucruri care pot deteriora cu ușurință pe cineva de la scopul principal. Ca părinte, este responsabilitatea dvs. să vă protejați copilul de acea parte. Dar nu va funcționa doar cu software de control parental, trebuie, de asemenea, să stabiliți comunicare cu copiii dvs. de asemenea.