Citiți acest lucru înainte de a împărtăși fotografiile copiilor dvs. pe Internet

Citește asta înainte de a împărtăși pozele copiilor tăi pe internet

Toți părinții au fotografii jenante și drăgălașe cu copiii lor și ne place să prețuim acele amintiri. Mai devreme, aceste fotografii ar fi fost în albume. Acum, le puteți pune online și le puteți arăta întregii lumi. Dar, este esențial să luați în considerare aceste lucruri înainte de a distribui fotografiile copiilor dvs. pe Internet.

Confidențialitate online. Înainte de a împărtăși fotografiile copiilor dvs. pe Internet

Există două lucruri despre acest lucru. În primul rând, urmele digitale sunt permanente. Continuăm să le construim de la prima noastră postare până la ultima noastră postare pe Internet. În al doilea rând, are un efect social și psihologic. Platformele de social media precum Facebook nu erau în peisaj până în 2006. Asta înseamnă că prima generație, care nu este conștientă de o lume fără social media, este doar la vârsta școlii gimnaziale.

De asemenea, nu există nicio certitudine că Facebook va rămâne pentru totdeauna. Deoarece platforme precum MySpace nu mai sunt văzute acum. Prin urmare, ar trebui să te gândești cum rețelele de socializare pot avea un impact negativ asupra noastră în viitor, indiferent de intensitate. Prin urmare, ar fi cel mai bine să te gândești la efectul pe termen lung al oricărui lucru pe care îl postezi pe rețelele de socializare și ce date scoate în evidență.

Citește asta înainte de a distribui pozele copiilor tăi pe internet

Stabilește-te ca un exemplu

Copiii observă întotdeauna ce fac părinții lor. Fie că postează sau că utilizează aplicații de localizare. Ca părinte, trebuie să-ți înveți copiii despre ce distribui pe rețelele de socializare, de ce împărtășești asta și cum iei măsuri adecvate pentru a te feri de riscurile potențiale ale acestui lucru.

În plus, va fi cel mai bine dacă le faci să înțeleagă că prânzul nu este niciodată gratuit. Nimeni nu oferă servicii digitale complet gratuite. Întotdeauna vor primi ceva în schimb. De cele mai multe ori, colectează date prețioase de la tine. De asemenea, setările de confidențialitate vor ascunde ceea ce postează de oameni, dar multe organizații au în continuare acces deplin la acestea.

Odată ce își dau seama că utilizezi media în sensul perfect, vor învăța de la tine. Apoi ar trebui să le spui despre ce este bine să împărtășească și ce nu ar trebui să împărtășească. Amintește-ți întotdeauna că comunicarea clară este esențială.

Gândește-te la imaginea de ansamblu

Până când copiii tăi sunt suficient de mari pentru a își crea legal conturi de social media, ai un control semnificativ asupra modului în care dorești ca ceilalți să îi vadă online. Așadar, începe prin a te întreba aceste lucruri înainte de a posta ceva pe internet despre ei.

  1. Ți-ar fi plăcut dacă părinții tăi ar fi împărtășit ceva de genul acesta despre tine când aveai acea vârstă?
  2. Cum vor interpreta membrii non-familiali aceste imagini?
  3. Aceste informații, indiferent de inocența lor, sunt cu adevărat esențiale de împărtășit?
  4. Este ceva ce alte persoane trebuie să știe?

Nu ar trebui să te gândești doar la aceste lucruri când vine vorba de social media, dar ar trebui să te gândești într-un mod similar și la telefoanele lor, jucării, dispozitive de urmărire și astfel de instrumente. Va ajuta dacă te uiți atent la direcția datelor. Trebuie să știi condițiile pe care le accepți pentru a posta un comentariu.

Abordați cu gândire profundă

Pe măsură ce copiii noștri cresc, cel mai bun lucru de făcut ar fi să îi învățăm să gândească în avans. Ar fi cel mai bine dacă le-ai arăta unde să găsească setările de confidențialitate și cum să le folosească corect. Ei trebuie să cunoască funcțiile și configurațiile sale. Ar fi cel mai bine dacă le-ai învăța și despre ce să discute și ce nu cu oamenii aleatorii pe care îi întâlnesc pe Internet.

Instalarea uneltelor de control parental, precum Avosmart, va fi întotdeauna de mare beneficiu pentru ambele părți. Va fi de mare ajutor dacă le spui motivul pentru care ai încredere în uneltele de control parental. Ei ar trebui să știe că cu cât sunt mai multe unelte, cu atât vor fi mai în siguranță pe internet.

Avosmart

Instalarea unei unelte de control parental precum Avosmart vine cu multe beneficii. Poți bloca aplicațiile și site-urile web care par a fi nepotrivite pentru copiii tăi. În plus, poți stabili limite de timp pe aplicații și jocuri pentru a te asigura că copiii tăi nu petrec mult timp pe telefon. Avosmart îți va oferi, de asemenea, detalii complete despre activitățile copilului tău pe rețelele de socializare.

Vei primi de asemenea informații utile și rapoarte ale activităților lor . Instalarea Avosmart este relativ ușoară. Trebuie doar să vă înscrieți și să o instalați pe telefonul lor. După aceea, face magia și menține copilul complet în siguranță pe Internet. Per total, utilizarea unei unelte precum Avosmart este esențială, deoarece îi va menține pe părinți informați și pe copii în siguranță.