Modalități de a păstra copiii în siguranță de escrocherii în jocuri gratuite

Modalități de a menține copiii în siguranță de înșelătorii în jocuri gratuite

Acest articol este special pentru tine dacă copilul tău joacă multe jocuri gratuite pe Internet. În calitate de părinte, îngrijorarea ta este extrem de sensibilă și sinceră. În zilele noastre, a devenit foarte provocator să îi ținem pe copii departe de jocurile de pe Internet. Generația de astăzi are acces ușor la telefoane, calculatoare și, prin urmare, jocuri. Mai mult, este una dintre cele mai bune surse de divertisment pentru ei. Unii părinți preferă de asemenea ca copiii lor să joace jocuri acasă pentru că în acest fel sunt sub supravegherea lor.

Ca părinți, suntem adesea cei care introduc copiii în lumea dispozitivelor digitale și a jocurilor. Dar, trebuie să cunoaștem pericolul cărui vin împreună cu acestea. Unele dintre aceste amenințări sunt cyberbullying-ul, schimbarea comportamentului, dependența și chiar unele probleme de sănătate mintală în unele cazuri. În afară de aceste lucruri, există escroci online care își doresc ca copiii nevinovați să cadă în capcanele lor. Acestea sunt câteva dintre multele motive pentru care nu ar trebui să descărcați jocuri la întâmplare sau de la surse necunoscute. Continuând, iată câteva moduri de a proteja copiii de escrocheriile online în jocurile gratuite de pe Internet.

Metode de a rămâne în siguranță de escrocherii în jocuri

Moduri de a menține siguranța copiilor asupra escrocheriilor din jocurile gratuite

Accesați și jucați numai pe site-uri de încredere.

Există tone de organizatii care au pus jocuri gratuite pe site-urile lor. Adesea ele nu își pun jocurile pe platforme autentice, deoarece vor ca oamenii să joace jocuri pe site-urile lor. În plus, este mai ușor decât să plătească o comisie site-urilor autentice pentru a avea jocul lor acolo.

Oamenii consideră că nu este o problemă prea mare să joace jocuri pe astfel de site-uri. Spre surprinderea ta, există multe riscuri asociate cu jocurile pe astfel de site-uri. Deoarece aceste site-uri pot afișa și link-uri false, link-uri de spam și alte pop-up-uri enervante, aceasta poate provoca multe daune, și nu va fi chiar potrivit pentru copiii tăi. Astfel, de fiecare dată când descarci sau joci un joc online, asigură-te că site-ul este de încredere.

Citește întotdeauna recenziile.

Dacă citești recenziile unui joc gratuit, vei descoperi că majoritatea au recenzii atât bune, cât și rele. Dar, trebuie sa judeci jocul luând în considerare atât recenziile bune cât și pe cele rele. Totuși, dacă găsești o recenzie care spune că jocul nu este în siguranță, ar fi bine să te ferești de el; deci, trebuie să citești recenziile în detaliu. Dacă un joc are majoritatea recenziilor bune, poți descărca jocul gratuit. Însă, dacă nu este cazul, trebuie să te ferești de el sau să faci cercetări amănunțite pentru a afla dacă ar trebui să joci sau nu.

Urmăriți întotdeauna dezvoltatorii autentici și verificați.

Până în prezent, dezvoltarea jocurilor este o sarcină vastă cu multă competiție în ea. Dacă depun efort, oricine poate dezvolta un joc deoarece majoritatea resurselor sunt gratuite în primul rând. Dacă doriți să vă asigurați că copilul dvs. este în siguranță în timp ce joacă jocurile online gratuite, ar fi bine să culegeți informații despre dezvoltatorul jocului.

Dacă vă scufundați în detalii, este posibil să obțineți recenzii aprofundate despre dezvoltatorul de jocuri și despre creațiile sale. În concluzie, menținerea unei verificări și urmărirea dezvoltatorului de jocuri poate fi benefică pentru a fi conștienți de sesiunile de joc online ale copilului dumneavoastră.

Nu acordați prea multă atenție linkurilor false.

Escrocii au obiceiul de a lăsa linkuri false cu momeli tentante. În plus, astfel de lucruri se întâmplă mult pe site-urile de jocuri gratuite, pentru că acolo vin mulți utilizatori să se joace. Dacă luăm în considerare numărul de persoane, este ușor pentru unele persoane să cadă în astfel de capcane.

Aceste linkuri par foarte convingătoare. De exemplu, este posibil să vedeți la întâmplare oferte gratuite și cupoane recompensabile (care, în general, au o valoare mare în realitate) pe aceste site-uri. Dacă faceți clic pe aceste linkuri, şansele sunt ca voi să fiţi nevoiţi să înfruntați consecințele grave ale acestui lucru. Poate fi orice, de la un virus care își face automat loc în PC-ul dvs. la ceva la fel de grav ca expunerea detaliilor contului dvs.

Utilizați la maximum setările de confidențialitate și soluțiile de securitate.

Cei mai mulți jucători își dezactivează setările de securitate pentru a obține o experiență de joc rapidă. Chiar dacă cineva vă sfătuiește să faceți acest lucru, nu trebuie să ascultați deoarece nu este un lucru bun. Setările de confidențialitate și alte soluții de securitate ne ajută să rămânem în siguranță în timp ce descărcăm și jucăm orice joc gratuit. Acestea ne salvează chiar de a cădea în capcane.

Se întâmplă când încercăm să dăm clic sau să dăm accidental pe un link rău intenționat. Când se întâmplă acest lucru, soluțiile de securitate ne blochează accesul și ne alertează imediat. Prin urmare, trebuie de asemenea să verificați dublu link-urile pe care le vizitați pentru propria siguranță. În plus, trebuie să înțelegem importanța setărilor de confidențialitate și soluțiile de securitate și să nu le dezactivăm doar pentru un joc mai bun.

Utilizați software de control parental precum Avosmart.

În cele din urmă, dacă utilizați instrumente de control parental, riscul ca copilul dumneavoastră să cadă în astfel de capcane scade surprinzător la zero. Instrumente precum Avosmart vor fi cel mai bun prieten în astfel de cazuri. Vă permite să blocați site-urile web potențial rău intenționate și chiar să impuneți o limită de timp pentru jocurile copilului dumneavoastră . În plus, puteți regla setările astfel încât copiii să fie nevoiți să-și obțină aprobarea părinților pentru a juca un joc nou de fiecare dată.