Este prea multă mediatizare socială rea pentru creierul copilului tău?

Este prea multă utilizare a rețelelor sociale dăunătoare pentru creierul copilului tău?

Rețelele de socializare au fost create, având în vedere nevoia de a conecta oameni. Principalele platforme de socializare utilizate pe scară largă în prezent sunt WhatsApp, Instagram și Facebook . Exista multe alte care sunt foarte faimoase. Conform studiilor, un utilizator mediu de smartphone petrece mai mult timp pe aceste platforme de social media decât pe orice altă activitate din viață, cum ar fi sa faca exerciții sau sa vorbeasca cu cei dragi în timpul liber. O fraza la moda folosita despre social media aproprie distanța și te îndepartează de cei apropiați. Această frază este potrivita pentru scenariul actual, deoarece vedem oameni care își privesc telefoanele tot timpul în metrou sau în timpul orelor libere. Deci apare o întrebare: Ce face ca aceste persoane sa fie lipite de telefoane mobile, în special de platformele de social media. Răspunsul nu este foarte dificil; nu este niciun vrajă care să lege oamenii de social media. Pe rețelele de socializare, oamenilor le place sa afle despre lume și mai ales despre prietenii lor, cu ajutorul mass-mediei, pot fi întotdeauna în legatură cu prietenii și cu ceea ce se întâmplă în lume. Ei chiar pot ridica vocea pe probleme importante și pot transmite mesajul lor lumii. Dar mass-media funcționează așa de simplu?  Nu! utilizarea excesiva a rețelelor de socializare poate impacta creierul copilului dumneavoastra. Haideți să aflăm cum.

Cum poate influenta mass-media creierul unui copil?

Mass-media poate influenta creierul copiilor în multe feluri ; poate fi fie bun, fie rău dacă copilul tău folosește mass-media într-un mod controlat și urmează pagini utile. S-ar putea să fie inspirat să facă ceva bun. Pe de altă parte, prea mult mass-media poate avea un impact negativ asupra copiilor de asemenea. Pentru a înțelege efectele adverse ale prea mult mass-media, trebuie să știm. La ce lucruri se poate expune cineva prin mass-media?

Este prea mult mass-media rău pentru creierul copilului tău?

Utilizând rețelele sociale, o persoană poate fi expusă la mai multe lucruri. Primul lucru la care se pot expune este influențatorii bogați din rețelele sociale. Văzând stilul de viață luxos al acestor oameni pe rețelele sociale, crește dorința de materialism. Uneori, acești influențatori promovează metode greșite de a câștiga bani, cum ar fi jocul de poker etc. Acești influențatori fac percepția asupra drogurilor și narcoticelor foarte comună în rândul oamenilor. Oamenii își văd viețile și încep să se compare cu ei și să încerce să îi copieze, cel puțin la petreceri folosind droguri și narcotice. Rețelele sociale sunt cel mai mare instrument de marketing în zilele noastre, iar adolescenții cad în aceste strategii.

Pe rețelele de socializare, oamenii uneori concurează în a-și etala cele mai bune realizări. Toată lumea dorește să-și arate partea cea mai bună pe rețelele de socializare, cum ar fi realizările lor, evenimentele la care participă și multe altele, generația nouă de adolescenți numără numărul de aprecieri sau comentarii. Un mic clic făcut de alții în timp ce navighează pe ecranul său în timpul liber devine un premiu pentru cineva. Ei se asigură că vor posta fotografii mai bune care vor primi mai multe aprecieri. Acest mod de utilizare a rețelelor de socializare nu numai că creează corupție în motto-ul real al rețelelor de socializare. Oamenii încep să se deprima, mai ales atunci când nu primesc mai multe aprecieri și urmăritori. Uneori, oamenii încep să se urască pe ei înșiși uitându-se la alte conturi de pe rețelele de socializare. Acesta este tristul, dar adevăratul efect negativ al rețelelor de socializare asupra creierului unui copil.

Rețelele sociale sunt un ocean de oameni și o persoană poate intra în contact cu oricine, nimeni nu știe care ar putea fi intențiile persoanei cu care copilul vorbește. Dacă, sub umbrela prieteniei, o altă persoană reușește să-și lase o amprentă asupra copilului tău. Aceasta poate afecta creierul copilului tău, iar el se poate îndrepta într-o direcție greșită. Prin urmare, este esențial să înțelegem impactul negativ al excesului de timp petrecut pe rețelele sociale asupra creierului copilului. Când cineva întreabă ce ar fi dacă? Dacă cineva folosește rețelele sociale fără a vorbi cu străini și a se asocia cu afaceri de likes și comentarii. Răspunsul este că, în acest scenariu, copilul tău nu va fi afectat direct. Cu toate acestea, este dificil pentru un adolescent să renunțe la aceste lucruri, dar utilizarea excesivă a timpului pe rețelele sociale este doar o pierdere de timp. La fel ca în cazul vizionării televizorului și al jocurilor. Prin urmare, este necesar să protejezi copilul tău de această problemă.

Cum să protejezi creierul copilului de excesul de rețele sociale?

Pentru a proteja creierul copilului dumneavoastră de excesul de social media. Avosmart a creat funcții inteligente pentru părinți. Această aplicație le permite părinților să monitorizeze social media copiilor. În acest fel, puteți preveni direcționarea greșită a copiilor dumneavoastră. Puteți seta câtă intimitate doriți să le acordați copiilor dumneavoastră.

Avosmart oferă funcții cu care părinții pot limita timpul petrecut pe rețelele de socializare pentru copiii lor. Făcând acest lucru, părinții pot salva copiii de multe efecte adverse ale utilizării excesive a rețelelor sociale. Funcțiile de restricționare a timpului de ecran oferă părinților controlul de a predefini direcția timpului de ecran, iar în cazul oricărei încălcări, ei sunt notificați.

Alături de utilizarea Avosmart aplicațiilor care protejează copiii dumneavoastră. Părinții ar trebui, de asemenea, să comunice cu copiii despre social media, să-i facă conștienți de lucrurile greșite și să-i motiveze să urmeze utilizările corecte.

Această generație nu poate fi izolată de social media. Avem nevoie să devenim buni cetățeni digitali și să încurajăm copiii noștri să urmeze lucrurile corecte, deoarece atât bunele, cât și cele rele vor fi prezente. Conform instrucțiunilor dvs., Avosmart vă permite să urmăriți dacă copilul dvs. le respectă sau nu.