Iată ce trebuie să știe părinții despre Discord

Ce trebuie să știe părinții despre Discord

Aţi auzit vreodată copilul dumneavoastră vorbind despre Discord? Dacă aţi făcut-o, acest blog vă va informa mai mult despre acesta, deoarece este una dintre cele mai populare aplicaţii printre generaţia de astăzi. În mod indirect, mulţi adolescenţi caută lucruri care să-i atragă și să le ocupe timpul. Discord este un loc pentru copii de toate interesele, care pot veni împreună şi pot fi împreună cu oameni de interese similare.

Îi iubesc să fie pe Discord datorită serviciului său fantastic și a caracteristicilor sale fezabile. Oamenii pot vorbi despre și pot discuta orice pe acesta și pot face conversațiile lor distractive cu imagini, videoclipuri și linkuri. De obicei, copiii folosesc aplicația pentru a partaja date despre jocuri noi și existente, așa că toți părinții trebuie să știe despre Discord.

Discord

Este o aplicație de social media convențională ca și celelalte, dar are și unele diferențe specifice. Discord are multe lucruri suplimentare, și nu este exact ca Facebook sau Instagram, unde poți vedea conținutul altor persoane. Oamenii se pot alătura canalelor de chat și grupurilor atunci când alți oameni îi invită.

Unul dintre aspectele notabile ale Discord este că poți crea servere și camere de chat private. Îți poți invita prietenii acolo, să joci jocuri și să discuți cu ei. Discord susține comunicarea fără granițe, și poți discuta orice acolo. Oamenii folosesc în mare parte Discord deoarece aplicația are mulți utilizatori proactivi. Potrivit studiilor și statisticilor, Discord atrage peste 19 milioane de vizitatori pe zi.

Este destul de similar și diferit față de Skype, deoarece poți vorbi despre jocul tău și diferite strategii în timp ce te joci. Deși a apărut în 2015, Discord înregistrează o creștere excelentă. Puteți obține Discord pentru PC și telefoane. Puteți schimba mesaje, videoclipuri, fotografii și audio pe Discord. Copiii folosesc în principal Discord pentru a găsi tot mai mulți oameni cu care să se joace, pentru a-și face jocurile mai distractive și provocatoare.

Ce trebuie să știe părinții despre Discord

Cum funcționează aplicația Discord?

Dacă o persoană trebuie să înceapă o conversație cu cineva pe Discord, poate să îl invite și să îi trimită o cerere de prietenie. Dar, doar persoanele în vârstă și oamenii de afaceri preferă să folosească aplicația în acest mod. Adolescenții și copiii utilizează funcția Discord prin alăturarea la servere private și grupuri. De exemplu, există servere pentru jocul Fortnite, muzică, Roblox și orice altceva. Un server specific are în principal persoane care au interese și gânduri similare. Ei pot conversa cu mesaje, video, audio și fotografii.

Unele servere sunt deschise tuturor, în timp ce unele sunt private. Când joacă, jucătorii pot comunica la nesfârșit cu alți jucători și pot discuta metode și pot lucra în consecință.

Este sigură aplicația Discord pentru utilizarea de către copii?

Fiecare aplicație are avantajele și dezavantajele sale, iar la fel se întâmplă și cu Discord. Fără îndoială, este un spațiu online util pentru copii, adolescenți și oameni de toate grupele de vârstă pentru a utiliza aplicația în mod corespunzător. În căutarea adrenalinei, există șanse ca copiii să spună ceva nesăbuit celorlalți jucători. Oamenii au notat situații în care copiii spun lucruri de genul 'sinucide-te', 'eu sunt șeful' și 'nu știi cum să te joci'. Aceste lucruri pot deveni dăunătoare dacă escaladează și au existat cazuri unde oamenii distribuie conținut rasist pe aplicație.

Sincer, există o largă utilizare a limbajului vulgar pe Discord. Nu numai atât, dar unii oameni chiar discută jocuri care fantasmează despre agresiune și violență, tortură, droguri și chiar sex. Deși nu există loc pentru grupurile de ură pe Discord, totuși, oamenii reușesc într-un fel sau altul să-și ascundă adevăratele identități și să discute în secret. Un incident foarte nefericit a avut loc anul trecut când oamenii au prins grupuri pe Discord cu clipuri de pornografie infantilă.

Dacă vrei să îți menții copiii în siguranță pe Discord, trebuie să te asiguri că nu se alătură serverelor publice și se alătură doar serverelor private. Aplicația încearcă tot posibilul să fie pentru cei cu vârsta peste 13 ani. Totuși, complexitatea crește dacă monitorizarea nu este intensă. Ca părinte, trebuie să ai o verificare riguroasă a serverelor, grupurilor și timpului pe care copiii tăi îl petrec pe Discord.

Avosmart

Un astfel de mod de a menține o bună verificare a activității copiilor este prin utilizarea Avosmart . Această aplicație este unul dintre principalele software-uri de control parental pe care le puteți obține pentru a verifica copiii. Folosind Avosmart, puteți bloca site-uri web și aplicații pe care nu le considerați potrivite pentru copii. De asemenea, puteți monitoriza ce fac pe aplicațiile de rețele sociale și puteți obține rapoarte despre ele. În plus, puteți pune limite de timp pe aplicații și site-uri web, după care copiii dvs. nu le pot accesa.

De asemenea, puteți alege cu cine pot vorbi, cu o mică modificare în setări. Dacă găsiți pe cineva nepotrivit, îl puteți bloca atunci și acolo. În concluzie, este cel mai bun instrument pe care îl puteți obține pentru a supraveghea activitățile online ale copiilor dvs.

Cuvinte finale

Nu este nimic în neregulă cu faptul că copiii folosesc Discord. Cu toate acestea, este nedrept ca unele persoane să răspândească ură și alte lucruri pe aplicație. Astfel, trebuie să aveți o aplicație cu îndrumări parentale cu unele funcționalități pe care le puteți folosi pentru a-i supraveghea, cum ar fi Avosmart . În final, trebuie să-i faci pe copii conștienți de pericolele și trucurile pe care le pot întâlni pe Discord. Ca părinte, trebuie să-i păstrați în siguranță și să comunicați clar cu ei.