Ce site-uri web și jocuri sunt sigure pentru copiii tăi

Care sunt site-urile web și jocurile sigure pentru copiii tăi?

În ciuda întunericului, World Wide Web este un loc excelent pentru multe lucruri. Diverse site-uri web pot fi periculoase sau dăunătoare, dar cu precauțiile potrivite, copiii dvs. pot vizita multe site-uri web și pot să se joace mai multe jocuri care sunt sigure pentru ei.

Există aproape cinci miliarde de pagini pe Internet, și deși ar putea părea complicat, este posibil să căutăm jocuri și site-uri distractive și sigure. Internetul poate fi destul de copleșitor pentru părinți, ceea ce îi face să se teamă. Indiferent de aceste lucruri, diferite site-uri web prietenoase pentru copii îi vor ajuta să învețe și să creeze multe lucruri și să devină mai mult decât doar consumeri de Internet. Așadar, iată câteva dintre site-urile web și jocurile care sunt distractive și îi ajută să devină buni învățători.

Ce site-uri web și jocuri sunt sigure pentru copiii dvs.

Site-urile ideale de jocuri pentru copii cu vârste între 2-3 ani

Strada Sesam

Sesame Street este un site web dedicat emisiunilor clasice de televiziune pentru copii. Le oferă copiilor șansa de a se bucura de videoclipuri și de a juca jocuri în timp ce învață litere, rime, culori și multe altele.

PBS Kids

Este un site web care oferă conținut inspirațional, informativ și distractiv. Site-ul PBS Kids este un companion pentru canalul de televiziune. Este plin de jocuri de sortare și numărare, cântece și alte lucruri variate.

Cele mai bune site-uri de jocuri pentru copii cu vârste între 3-6 ani

Când copiii ajung la vârsta de cinci sau șase ani, sunt introduși în conceptele preșcolare. Așadar, este cel mai bine să le arăți site-urile care îi ajută cu aceste lucruri. Așadar, iată două site-uri excelente pentru copii, care sunt ideale pentru vârsta lor.

Nick JR.

Nu doar că site-ul Nick JR conține jocuri și puzzle-uri, dar oferă și cărți bazate pe emisiunile de televiziune ale canalului. De asemenea, conține activități care ajută copiii să-și trezească creativitatea cu muzică, artă și modă. Cu ajutorul controalelor parentale, puteți debloca episoade complete pentru copii pe care le pot viziona în timpul călătoriilor.

National Geographic pentru Copii

Este un site web distractiv pentru copii care oferă multe activități interactive care îi încurajează pe copii să exploreze și să învețe, în special despre regatul animal, țări și continente. În plus, o secțiune numită "Ciudat, dar adevărat!" prezintă fapte extraordinare despre orice.

Site-urile ideale de jocuri pentru copii cu vârsta între 6 și 9 ani

Copiii sunt tineri studenți până când ajung la vârsta de 6-9 ani. Cu atât de multe îndoieli și sarcini, copiii trebuie să gândească și să planifice în avans. Prin urmare, iată trei site-uri de jocuri fantastice pentru copii cu vârsta între 6 și 9 ani.

Repere pentru copii

Acest site este un site companion al renumitei reviste tipărite, dezvoltat de liderii naționali în dezvoltarea copilului și educație. În plus, prezintă jocuri distractive, ghicitori, povestiri, podcasturi, glume și multe puzzle-uri cu imagini ascunse.

Switch Zoo

Switch Zoo este atât un site web, cât și o aplicație. Este un site unde imaginația unui copil poate prelua controlul! Copiii pot crea, se pot juca sau pot vedea ce se întâmplă atunci când schimbă atributele animalelor cu un animal complet diferit. În plus, aceștia pot explorea dacă aceste noi specii pot supraviețui în habitatele lor native cu aceste atribute.

Ghidurile de distracție pentru familie de la National Geographic

Ghidul de distracție pentru familie este un site web bogat în resurse, plin de conținut, sfaturi, experimente și multe altele. Este un supliment la site-urile web National Geographic Kids și Family.

Site-uri web ideale pentru copiii cu vârste cuprinse între 9-12 ani

Copiii cu vârste între 9-12 ani se pot comporta încă precum niște copii mici. Unii dintre ei ar putea să se comporte și ca niște copii maturi. Copiii de această vârstă au un nivel incredibil de ridicat de curiozitate, iar ei gândesc și cu logică. Prin urmare, aceste site-uri de jocuri fantastice sunt ideale pentru copii de această vârstă.

Science Bob

Site-ul Science Bob încurajează toate actele aleatoare de știință. Dacă un site web poate face știința la fel de distractivă și plăcută ca un joc, acesta este Science Bob. Acest site web este organizat prin experimente, idei pentru târgul de știință, întrebări și răspunsuri, și videoclipuri.

codeSpark

Acest site web este un startup câștigător al multor premii pentru predarea copiilor să programeze. Este o aplicație de jocuri care există pe Android și iOS. De asemenea, prezintă multe povești bazate pe personaje care ajută copiii să învețe bazele programării. În concluzie, codeSpark este o aplicație utilă și distractivă care dă un impuls unui student în spațiul de muncă.

Site-uri web care sunt ideale pentru copii de toate vârstele

Funbrain

Funbrain este un site web unde copiii pot căuta jocuri, videoclipuri și cărți categorizate în funcție de diferite niveluri de clasă. Per total, Funbrain este un site web care este un vis devenit realitate pentru un părinte ocupat și organizat.

Funology

Pentru cei care nu știau, Funology este termenul științific pentru a te distra. Acest site de jocuri este la fel de distractiv precum sună, și este mai mult decât doar jocuri. Funology include magie, trivia, meșteșuguri, rețete, și multe altele!

Cum ar trebui să te asiguri că copilul tău este în siguranță pe Internet?

Răspunsul la acesta este simplu: Avosmart. Este un instrument excelent de control parental care te va ține la curent cu activitățile copiilor tăi pe Internet. Cu Avosmart, poți bloca site-uri web și aplicații care conțin conținut potențial dăunător. De asemenea, poți verifica istoricul lor . În plus, Avosmart îți va oferi informații utile despre activitățile lor online.