7 motive pentru care controlul parental este important

control parental

Controlul parental nu este doar mai sigur pentru copilul tău, dar este și esențial pentru dezvoltarea acestuia. În era digitală, ne-am obișnuit cu cea mai recentă tehnologie. Fie că este un calculator, un telefon sau un detector de fum, oamenii au învățat să trăiască printre AI. Tehnologia are beneficiile sale, dar poate fi, de asemenea, periculoasă. Și în special pentru copii. Un mod de a limita accesul copilului tău la pericolele de pe internet este prin controlul parental. Acum, controlul parental poate fi orice, de la limitarea activității de vizionare până la cunoașterea locației copilului tău. Cantitatea de putere pe care o dorești depinde de vârsta copilului tău și de valorile tale. Cu toate acestea, controlul parental îți permite să restricționezi anumit material - și persoane - de pe internet. Când copiii nu sunt expuși la conținut media explicit, aceștia se vor maturiza mai natural.

Control Parental Avosmart

Cu Avosmart , puteți face acest lucru să se întâmple. Acest software este ușor de instalat și este aplicația de control parental nr.1. Cu Avosmart, puteți verifica locația copilului dvs., puteți restricționa timpul de joc, timpul petrecut pe ecran și multe altele. Plus, puteți face acest lucru de la distanță. Aplicația este complet gratuită și durează doar cinci minute pentru a o activa.

Control parental Avosmart

Acum, continuați să citiți pentru a afla câteva motive pentru care ar trebui să alegeți controlul parental:

1. Puteți Controla și Reglementa Ce Vede Copilul Dvs. pe Internet

În internet puteți căuta orice și acesta va apărea. Problema? Unele conținuturi nu sunt potrivite pentru copii, în funcție de vârsta și maturitatea lor. Uneori, conținutul nepotrivit apare nepoftit. Unele site-uri sunt pline de reclame explicite și oferte de înșelătorie. Cu controlul parental, puteți restricționa site-urile de acest gen.

2. Vă Puteți Proteja Dispozitivele

După cum s-a menționat mai sus, unele site-uri au reclame pop-up și oferte. Ocazional, acestea sunt înșelătoare și duc la mai multe site-uri de escrocherie. Problema cu site-urile de escrocherie nu este doar conținutul NSFW, dar și virușii. Chiar și clicul accidental pe ele poate duce la instalarea de bug-uri periculoase pe dispozitivul tău. Acestea pot pune în pericol viața dispozitivului tău. Unele aplicații pot fi și ele malware. Cu controlul parental, copilul tău nu va avea acces la aceste surse suspecte. Astfel, dispozitivul tău va fi în siguranță.

3. Poți Limita Timpul de Utilizare a Ecranului Copilului Tău

Este ușor să te lași purtat de la un joc la altul. Și copiii au mai ușor în a prinde anumite modele decât adulții. Prin urmare, dependența de telefon poate fi mai greu de eliminat atunci când cresc. Nu doar atât, dar timpul prea lung petrecut în fața ecranului este dăunător atât pentru sănătatea mintală cât și pentru cea fizică. Aceasta poate duce la probleme grave precum pierderea poftei de mâncare, lipsa somnului, vederea slabă, și altele. Controlul parental îți va permite să setezi limite de timp pentru copilul tău pe telefonul lui. Poți dedica timpul liber pentru a mânca sănătos și a face activități fizice în schimb.

4. Poți Restricționa Caracteristicile Jocului Copilului Tău

Jocurile vin cu și alte caracteristici. Acestea includ motoare de căutare încorporate, achiziții în aplicație și discuții cu alți jucători. Aceste caracteristici pot face jocul mai distractiv de jucat. Cu toate acestea, ele pot provoca și câteva probleme. Dacă nu doriți ca copilul dumneavoastră să vorbească cu străini pe internet, controlul parental este soluția. Supravegherea parentală va împiedica, de asemenea, copilul dumneavoastră să folosească cardul de credit. Unele telefoane salvează informațiile despre card și acestea pot fi folosite pentru a face achiziții în aplicații. Cu controlul parental, puteți alege ce caracteristici ale unui joc poate folosi copilul dumneavoastră. De asemenea, puteți monitoriza ce fac ei în timp ce folosesc aplicația.

5. Puteți vedea unde se află copilul dumneavoastră la un moment dat

Urmărirea locației copilului dumneavoastră este una dintre cele mai bune caracteristici ale Avosmart. Împărtășirea locațiilor familiei este, în general, un lucru excelent de făcut. Toți vă puteți ține reciproc la curent, astfel încât fiecare este mai ușor de găsit în caz de urgență. De asemenea, puteți verifica dacă copilul dumneavoastră este în siguranță într-o anumită locație sau nu. De cele mai multe ori, puteți vedea locația cuiva doar dacă GPS-ul este activat. Cu toate acestea, discuția despre siguranță este una bună de avut cu copilul dumneavoastră. Astfel, ei vor fi, de asemenea, confortabili cu faptul că vă cunoașteți locația lor, astfel încât să aibă întotdeauna o rezervă.

6. Abilitatea de a combate hărțuirea cibernetică

Siguranța cibernetică este una dintre cele mai mari probleme care apar odată cu tehnologia. Cu control parental , puteți asigura că copilul dvs. se comportă corespunzător. Ar trebui să vă așteptați ca ei să se comporte în același mod online așa cum ar face-o în persoană. De asemenea, puteți monitoriza cu cine vorbește copilul dvs. de cealaltă parte. Copilul dvs. ar putea să confunde un prieten online cu un alt copil când, în realitate, nu este așa. Încrederea greșit plasată poate face ca copilul dvs. să împărtășească informații private, cum ar fi numărul lor sau adresa. Astfel, este vital să monitorizați conversațiile împărtășite pe ecrane.

Concluzie

Tehnologia și internetul au făcut-o ușor de găsit orice. Puteți vorbi cu oameni, puteți împărtăși imagini, videoclipuri și tot felul de informații. Deși funcționează convenabil, are dezavantajele sale. Prea mult timp petrecut în fața ecranului și informația online poate împiedica creșterea copilului dvs. Ei pot deveni dependenți, lucru care este dificil de rupt.

Controlul parental îți permite să preiei controlul asupra acestor variabile. Îți va permite să îți menții copilul în siguranță, precum și să monitorizezi comportamentul lor online. Este important să iei toate măsurile de precauție necesare atunci când îți expui copilul unui mediu atât de deschis. Plus, Avosmart este complet personalizabil. Să fii sigur, te vei simți liniștit cu activitățile online ale copilului tău.