Cum să creați un cont Gmail pentru copiii dvs. - Învățați totul

Cum să creezi un cont de Gmail pentru copiii tăi - Învață totul

Așa cum mulți dintre noi știu, acesta este cel mai faimos serviciu de e-mail utilizat de aproape toată lumea la nivel global. Google a lansat Gmail în 2004, iar până în prezent, numără aproximativ 1,5 miliarde de utilizatori la nivel mondial. Puteți vizita Gmail de pe telefonul mobil, desktop, tabletă sau alte programe terțe.

Crearea unui cont Gmail pentru copilul tău poate părea relativ inofensivă, iar copiii de la vârsta de cinci ani au deja o adresă de e-mail pentru ei înșisi în zilele noastre. Acest lucru se datorează și faptului că este aproape imposibil să creezi un profil oriunde pe Internet fără adresa de e-mail a utilizatorului. Prin urmare, un cont de e-mail necontrolat poate deveni de asemenea un mod prin care oricine poate vorbi cu copilul tău fără ca tu să știi. Deci, iată cum să creezi un cont pe Gmail pentru copiii tăi în siguranță.

Copiii sub 13 ani

Poți crea un cont Gmail pentru copii sub vârsta de 13 ani cu Google Family Link. Cu Google Family Link, de asemenea, poți supraveghea contul Gmail al copiilor tăi.

Iată cum poți crea un cont Gmail pentru copii sub vârsta de 13 ani

Iată pașii pentru a crea un cont de Gmail pentru copiii sub treisprezece ani.

 1. Descărcați aplicația Google Family Link și deschideți-o.
 2. Apăsați pe butonul Creați sau pe butonul cu semnul '+' din colțul din dreapta sus.
 3. Veți fi ghidat cu instrucțiunile corespunzătoare pe ecran pentru crearea contului de Gmail al copilului dumneavoastră.
 4. După finalizarea procesului, veți vedea o confirmare a creării contului pe ecran.
Cum să Creați un Cont Gmail Pentru Copiii Dvs

Ce este diferit la un cont de Gmail pentru un copil sub treisprezece ani?

Pentru cea mai mare parte, Gmail pentru un copil de treisprezece ani este aproape similar cu Gmail pentru un adult. Totuși, există anumite caracteristici ale Gmail care sunt interzise pentru copiii sub 13 ani.

 1. Google nu va servi reclame sau alte mesaje Gmail pentru publicitate.
 2. Nu există o funcție de redirecționare automată aici. Astfel, copiii nu pot redirecționa automat e-mailurile către alte adrese de e-mail.
 3. Copiii sub vârsta de treisprezece ani cu o adresă de e-mail nu au acces la Gmail online. Deci, ei nu pot citi, trimite sau căuta fără conexiunea la Internet.
 4. De asemenea, copiii nu pot accesa nicio funcție Google+ care este obișnuit disponibilă pentru accesare pe Gmail. În plus, copiii nu pot activa alte funcții experimentale Gmail.
 5. Nu există delegare de email. Prin urmare, copiii nu pot oferi nimănui altcuiva accesul la citirea , trimiterea sau ștergerea e-mailurilor.
 6. În cele din urmă, dacă Gmail identifică un e-mail ca spam, acesta nu va fi livrat în inboxul sau chiar în dosarul spam al copilului dvs.

Pentru copii cu vârsta de peste 13 ani

Când setați un cont Gmail pentru copilul dvs., acesta ajută la configurarea filtrelor pentru a se asigura că ei nu primesc e-mailuri nedorite. Acesta vă va permite să alegeți cine poate contacta copilul dvs. De asemenea, dacă doriți să adăugați alți oameni la această listă, puteți face acest lucru din setările contului. Iată cum puteți face acest lucru.

 1. Conectați-vă la contul copilului dvs. și apăsați pe Roată dințată pe partea dreaptă sus
 2. Apăsați pe Setări
 3. Faceți clic pe fila Filtre și Adrese blocate
 4. Atingeți Crează un filtru nou și urmați ceea ce spune pentru a crea un filtru personalizat
 5. Puteți alege să aveți e-mailurile șterse care nu se potrivesc în filtru în loc să le trimiteți în dosarul de spam pentru a vă asigura că copilul dvs. nu poate accesa acele e-mailuri

Cum puteți verifica mail-ul copilului dumneavoastră de pe contul dumneavoastră?

Puteți alege întotdeauna să primiți și să vedeți e-mailurile copilului dumneavoastră pe contul dumneavoastră și acesta va acționa ca un strat suplimentar de securitate. Adăugarea unui cont de e-mail nu este similară cu redirecționarea unui e-mail și aceste mesaje vor fi întotdeauna în căsuța de e-mail a copilului dumneavoastră. Dar acestea vă vor oferi acces la textele prin diferite dosare. Iată cum să faceți asta.

 1. Mergi la Setări și atingeți pictograma Roată dințată din partea de sus a căsuței de e-mail
 2. Faceți clic pe fila Conturi și Import unde puteți adăuga contul dumneavoastră
 3. Introduceți adresa de e-mail și parola pe care doriți să o importați și contul adăugat va fi contul copilului dumneavoastră

Iată cum puteți bloca o adresă de e-mail din contul copilului dvs. pentru a opri primirea e-mailurilor lor

 1. Deschideți e-mailul pe care doriți să-l blocați
 2. În partea din dreapta sus a mesajului, apăsați pe mai mult
 3. Apoi, faceți clic pe Blochează pentru a bloca expeditorul

Cuvinte finale

Deci, aceștia au fost pașii esențiali pentru a crea un cont de Gmail pentru copii în siguranță. Puteți folosi Avosmart pentru a vedea ce fac copiii dvs. pe smartphone-urile lor și pentru a gestiona aplicațiile pe care le folosesc și le instalează pe telefoanele lor . Mai mult, acesta vă va permite să setați timpul de ecran limite pentru aplicații, iar dacă copilul dvs. depășește această limită, va fi blocat din ea. Avosmart vă oferă, de asemenea, actualizări de locație pentru copiii dvs.