Cum să monitorizăm timpul petrecut în fața ecranului pentru a alinia și a organiza activitățile copiilor?

timpul-pe-ecran-android

Oferirea copiilor de telefoane mobile, tablete, calculatoare și orice alt dispozitiv digital personal a devenit din păcate un simbol. Mai mult de jumătate dintre copii din întreaga lume folosesc telefoane mobile. Prin urmare, timpul mediu pe care copiii îl petrec pe ecrane este de aproximativ 2,25 ore pe zi. Au fost realizate numeroase tipuri de cercetări în trecut în care a fost examinat în profunzime cât de mult timp este petrecut de copii pentru a utiliza dispozitivele digitale, cum ar fi laptopurile, calculatoarele, tabletele și alte dispozitive care au o interfață pe ecran. Dar problema apare atunci când părinții nu au suficient timp pentru a supraveghea și a monitoriza activitățile copiilor lor . Așadar, vă oferim aplicația Avosmart care vă ajută să monitorizați activitățile copiilor dvs. O multitudine de probleme s-a ivit din cauza petrecerii prea mult timp pe ecran de către copii. Cele mai importante sunt mai jos:

  • Distanțare socială
  • Schimbări comportamentale nedorite
  • Pierdere de timp
  • Înaintarea vederea
  • Scăderea creativității
  • Efecte negative generale asupra sănătății
  • Iritare
  • Abatere de la activitățile nesănătoase

Timpul petrecut la ecran de către copii

Distanțare socială Copiii rămân ocupați folosind diferite tipuri de gadgeturi digitale Nu vorbesc despre utilizarea calculatoarelor, tabletelor și telefoanelor mobile. Ei devin iritați când sunt chemați. Astfel, acest aspect duce la distanțare socială. În cele din urmă, se distanțează de alte persoane, chiar și de membrii familiei lor. Acesta este un lucru foarte periculos, deoarece trebuie să ajungă la etapa de maturitate învățând de la societate și grupurile societale. Dar când nu acordă timpul corespunzător altor ființe umane, acest lucru afectează negativ procesul lor de învățare. Astfel, părinții trebuie să fie atenți la acest aspect care poate periclita învățarea copiilor lor, făcându-i neconștienți de realitățile sociale. „Există, de asemenea, unele dovezi că copiii care se uită mult la televizor în timpul primilor ani de școală elementară au performanțe mai slabe la testele de citire și pot prezenta deficiențe de atenție.” — Dr. Jennifer Cross

timpul petrecut în fața ecranului de către copii

Modificări comportamentale nedorite și nenaturale

Se produc și modificări comportamentale de fapt nedorite în personalitățile copiilor din cauza utilizării excesive a lucrurilor digitale și a timpului petrecut în fața ecranelor. Aceștia devin iritați și furioși pentru lucruri mărunte. Personalitatea lor devine agresivă. Viața lor cade într-o fază acrimonioasă, care este o situație foarte alarmantă, deoarece acest tip de personalitate va face copiii imperfecți pentru societate. De aceea, este o nevoie stringentă a timpului să păstrăm un control riguros și o balanță asupra timpului acordat de copiii tăi ecranelor sau lucrurilor digitale. Utilizați întotdeauna aplicația Avosmart pentru ajustarea timpului petrecut în fața ecranului, pentru a păstra un control comprehensiv asupra activităților copiilor. Conform Dr. Jennifer F. Cross, “Nu suntem siguri încă ce înseamnă aceste date, dar putem presupune că ecranele ar putea inhiba anumite aspecte ale dezvoltării unui copil” dezvoltare prin restrângerea interesele lor și limitarea altor mijloace de explorare și învățare. Riscuri pentru sănătate

Riscuri pentru sănătate sunt, de asemenea, reprezentate de utilizarea excesivă a digitalului. lucruri. Există o serie de probleme cauzate de ecranele folosite de copii. Problemele fizice și cu vederea sunt de obicei prezentate. Lumina ecranelor este prea periculoasă pentru ochii copiilor. Cel mai periculos lucru este că copiii folosesc ecranele aducând dispozitivul mai aproape de ochii lor, ceea ce afectează direct ochii lor. Întotdeauna folosiți cel mai fiabil Aplicație de limitare a timpului petrecut în fața ecranului .

Afectand nivelurile creative ale copiilor

Creativitatea este un lucru natural la copii. Este înnăscută și se dezvoltă cu trecerea timpului prin perfecționarea aptitudinilor copiilor de către părinți, societate și instituții educaționale. Dar realitatea este că creativitatea se perfecționează când mintea ta este liberă și nu este ocupată cu munca extensivă. Relaxarea mentală și pacea interioară sunt cele mai importante lucruri care au nevoie să fie îmbunătățite pentru a crește nivelul de creativitate al unei persoane sau al unui copil. Copiii au nevoie și ei de timp liber pentru a contempla și a-și relaxa mintea. Dar, din păcate, rămân ocupați cu gadgeturile lor digitale ascultând și privind lucrurile care le blochează dinamica mentală în care nu își pot relaxa neuronii. Doar imaginați-vă cât de dezgustător este faptul că copiii rămân ocupați cu studiile lor de la zi la noapte, dar când au timp liber, ei se grăbesc să folosească telefoanele mobile, computerele, laptopurile și alte lucruri digitale. Între timp, ei nu au timp pentru activități extracurriculare care sunt mai sănătoase pentru creierele și fizicul lor. Astfel, nivelul de creativitate al copiilor scade cu trecerea timpului. Dr. Jennifer F. Cross explică în continuare că “dacă copiii mici își petrec cea mai mare parte a timpului interacționând cu un iPad, un smartphone sau televizorul, toate acestea fiind foarte distractive, poate fi greu să îi determini să se implice în activități non-electronice, cum ar fi jocul cu jucării pentru a cultiva imaginația și creativitatea, explorarea în aer liber și jocul cu alți copii pentru a dezvolta abilități sociale adecvate. Interacțiunea aproape exclusivă cu ecranele ar fi ca și cum ai lucra doar mușchii brațelor și nimic altceva. Ai avea mușchii brațelor foarte puternici, dar în detrimentul formei fizice generale.”

Compromitând Activitățile Fizice

Activitățile fizice sunt importante pentru copii pentru a-și menține corpul și mintea sănătoase. Potrivit medicilor, copiii trebuie să petreacă aproximativ una sau două ore pe zi în activități fizice pentru a duce o viață mai sănătoasă. Dar utilizarea extensivă a ecranelor și implicarea mare a mass-media digitale în viața copiilor le-a stricat modelele de viață. Nu mai sunt interesați de niciun fel de activități fizice de joacă. Activitățile copiilor trebuie urmărite în moduri cuprinzătoare. Ar trebui să-și supravegheze întotdeauna ecranele și istoricul de navigare pentru a se asigura că folosesc corect gadgeturile digitale. Monitorizarea timpului de ecran pentru copii se poate dovedi utilă pentru a alinia programul lor. Trebuie să fiți absolut siguri de eficacitatea aplicației Android Screen time care vă va ajuta cu siguranță să aliniați timpul pe care îl doriți și vă așteptați de la copiii dvs. pentru a-și aloca ecranelor. Aplicația se va dovedi benefică pentru a îmbunătăți activitățile copiilor în moduri mai constructive .