Aplicație pentru timpul petrecut în fața ecranului. Copiii și Smartphone-ul

Aplicație pentru timpul petrecut în fața ecranului

Pare interesant să ne amintim de zilele în care strămoșii sau generațiile anterioare erau mai dedicate cărților și altor lucrări creative și intelectuale comparativ cu generația actuală. Nu ar fi greșit să spunem că ei se bucurau de stilurile de viață binecuvântate și cele mai naturale. Aveau suficient timp pentru a petrece cu activități sănătoase și fizice, având o viață mai sănătoasă. Cu toate acestea, lucrurile sunt complet diferite în era contemporană. Copiii petrec multe ore pe zi folosind smartphone-uri . Există multe probleme care au apărut din cauza utilizării excesive a telefoanelor mobile de către copii. Cele mai importante probleme care au izbucnit din cauza acordării mult timp telefonului mobil sunt:

  • Sănătatea Mintală Probleme
  • Slăbiciune Fizică
  • Compromis asupra studiului
  • Deteriorarea nivelului creativ

Aplicație pentru timpul petrecut la ecran. Copii și Smartphone-uri

Există multe probleme sociale, academice și de sănătate care izbucnesc din cauza utilizării excesive a telefonului mobil de către copii. Chiar și părinții acceptă realitatea că copiii lor acordă mai mult timp decât este necesar telefonului lor mobil. Ei sunt de asemenea îngrijorați de această realitate că, copiii lor sunt foarte atașați de diferite tipuri de dispozitive electronice, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele și multe altele. Satisfacția psihologică importantă care pare mai adecvat să fie menționată aici este că nici părinții, nici copiii nu sunt satisfăcuți de utilizarea excesivă a telefonului mobil pentru că copiii au devenit dependenți de utilizarea telefoanelor mobile. Ei au de asemenea o problemă cu o asemenea rutină, dar au devenit obișnuiți cu această rutină zilnică, conform rezultatelor cercetării Centrului de Cercetare Pew, așa cum a fost menționat în articolul cu tema „Cum navighează adolescenții și părinții timpul de ecran și distragerile dispozitivelor”.

Copii și Smartphone

Dar apare o întrebare importantă, cum se poate opri utilizarea excesivă a telefonului mobil cu o strategie eficientă pentru a menține sănătatea și studiile copiilor mai stabile. Ceea ce trebuie să faceți este să mențineți programul și să urmăriți strict activitățile și timpul referitor la utilizarea telefonului mobil, dar există o serie de probleme care pot strica această strategie. Deci, pentru a face strategia mai implacabilă, noi elaborăm și introducem aplicația Avosmart care vă va ajuta cu siguranță să aliniați programul copiilor dvs. Nu trebuie să vă faceți deloc griji cu privire la utilizarea excesivă a telefonului mobil de către copii. Asigurați-vă doar că aveți aplicația - Avosmart - pentru gestionarea timpului. Mențineți sănătatea copiilor dvs. protejată fără a compromite pierderea de timp și ignorarea studiilor prin utilizarea Avosmart.

Raport

Urmarind datele statistice ale unui raport, aproximativ 60% dintre adolescenți sunt de părere că își petrec prea mult timp în activități online . Ei chiar îl consideră o problemă majoră pentru indivizii din grupul lor de vârstă. Timpul mediu estimat de către datele de cercetare ale Common Sense Media este de aproximativ 9 ore pe zi pe care adolescentii il petrec online, folosind diferite tipuri de forumuri. Cu toate acestea, întrebarea cea mai importantă care apare aici este cât de îngrijorați sunt părinții acestor copii despre utilizarea excesivă a telefonului mobil. Nu este o întrebare ușoară de răspuns. Cu toate acestea, datele de cercetare ale mai multor organizații de renume relevă faptul că părinții sprijină copiii în achiziționarea unor astfel de dispozitive electronice în stadiul inițial. Dar pe măsură ce trece timpul și ajung să cunoască rutina patetică și deranjantă a copiilor de a folosi telefonul mobil, se simt iritați. Robert Lustig, care este profesor de pediatrie la University of Southern California își dezvoltă povestirea în acest fel afirmând că “Nu este un drog, dar ar putea fi la fel. Funcționează în același mod... are aceleași rezultate”. Pros & Cons

Pros

- Copiii au devenit mult mai conștienți de lumea în care trăiesc datorită utilizării telefonului mobil. Chiar sunt mai informați decât părinții și profesorii lor despre cunoștințele generale și specifice unei industii. Sunt bine informați. Sunt mai ageri decât părinții lor doar datorită utilizării internetului. Din acest motiv, ei cunosc bine problemele lumii și inovațiile tehnologice în comparație cu părinții lor, în funcție de interesele lor.

- Copiii folosesc întotdeauna telefoanele mobile în scopul căutării și navigării despre desene animate și alte întrebări legate de studiul lor. Aceste tipuri de activități ale copiilor pot fi denumite „infotainment”, în care extrag informații legate de studiul lor, hobby-uri și educație, își revigorează mintea de la rutina regulată de studiu și școlarizare. Li se arată și filmele legate de subiectele care le par dificile, doar pentru a imprima ideile în mintea lor pentru a înțelege conceptele sau ideile. Obțin două lucruri din acest tip de utilizare a mobilei, primul este informația pentru a-și îmbunătăți cunoștințele, și al doilea este de a se reîmprospăta. - Petrecerea timpului pentru activități constructive este o utilizare foarte inteligentă a timpului, precum și a mobilelor. Copiii folosesc mobilele în timpul liber pentru a se reîmprospăta. Utilizarea tehnologiei îi menține bine conștienți de informațiile speciale.

Contra

Fără îndoială, există multe avantaje ale utilizării telefonului mobil. Cu toate acestea, excesul de orice este rău și provoacă impacturi negative și letale din mai multe perspective. La fel, utilizarea excesivă a mobilului este prea periculoasă pentru copii în ceea ce privește sănătatea fizică, sănătatea mintală , studiile, sporturile fizice și multe altele. Găsiți mai jos unele dezavantaje ale utilizării excesive a mobilului.

- Copiii petrec 23 de ore pe săptămână folosind telefoanele mobile sau smartphone-urile. Sănătatea lor mintală se deteriorează din cauza utilizării excesive a telefonului mobil. - Pentru creșterea puternică a copiilor, este important să fie implicați în exerciții fizice sau sporturi, dar copiii își petrec cea mai mare parte a timpului liber folosind telefoanele mobile și smartphone-uri. Acest aspect cu siguranță îi slăbește și le reduce imunitatea, fiind mai puțin rezistenți în fața atacurilor unor viruși și bacterii letale și periculoase. - Mințile copiilor trebuie să fie impregnate cu lucruri naturale pentru a-i menține sănătoși și viguroși. Dar ei petrec cea mai mare parte a timpului folosind mobilele și urmărind filme, conținut pornografic și multe alte lucruri care nu sunt benefice pentru sănătatea lor.

Există o necesitate imperativă de a se opri utilizarea excesivă a telefoanelor mobile sau smartphone-urilor de către copii nu doar în scopul studiului lor, ci și pentru sănătatea lor. Folosiți întotdeauna aplicația bine reputată și cel mai frecvent sugerată -Avosmart- pentru rezultate mai pozitive pentru a gestiona timpul lor într-un mod mai precis și organizat.