Controlul părintesc Windows. De ce ar trebui să folosești controlul parental pentru calculatoarele Microsoft ca părinte?

control parental pentru Windows

Internetul a devenit un aspect important al vieții noastre de zi cu zi. Ne aduce toate informațiile despre lume și dincolo de ea cu un singur clic. Dar din nou, tot ce se află pe internet este doar informație. Iar datele pot fi bune sau rele, corecte sau greșite, inspiratoare sau înșelătoare. Dacă ești părinte, aceste lucruri ar trebui să te preocupe.

Când îi permiți copilului tău să folosească internetul, îi oferi acces la toate acele informații. Crezi că copilul tău poate gestiona toate acele informații? Copiii sunt curioși. Ei vor să învețe totul. Dar nu sunt suficient de maturi pentru a realiza diferența dintre bine și rău.

Așadar, care este soluția? Dacă era acum zece sau douăzeci de ani, răspunsul ar fi fost la fel de simplu ca 'Nu îi permite copilului tău să folosească internetul'. Dar asta nu pare o soluție fezabilă în acest moment. Ca părinte, cea mai bună soluție pentru tine este să folosești Microsoft control parental .

Totul vine cu avantajele și dezavantajele sale, iar același lucru se aplică și pentru internet. Nu poți împiedica copilul tau de a folosi internetul doar din cauza unor influențe negative. În schimb, ar trebui să monitorizezi și să controlezi activitatea copilului tău folosind controlul parental Microsoft control. Deja urmărești și te ocupi de activitatea fizică a copiilor tăi. Așadar, de ce să nu începi să folosești Avosmart pentru calculatoarele Microsoft?

Ce este controlul parental Avosmart Windows?

În contextul creșterii îngrijorărilor părinților cu privire la utilizarea excesivă a internetului, Microsoft a introdus funcția de control parental. Adesea auzim povești despre copii care petrec prea mult timp jucând jocuri pe internet și pe rețelele sociale. Dar ceea ce nu înțelegem este cumva și mai tulburător. Copiii devin adesea dependenți de site-uri pentru adulți de la o vârstă fragedă.

Avosmart pentru computerele cu Windows ține cont de toate aceste puncte. Acesta permite părinților să controleze activitatea online a copiilor lor. Ca părinte, ai posibilitatea să decizi ce vor utiliza copiii tăi; și ce nu? Toate aceste caracteristici fac din Avosmart cea mai bună platformă de protecție online pentru copii pentru computerele cu Windows.

Cum funcționează controalele parentale Windows?

Microsoft control parental oferă părinților acces la activitatea online a copiilor lor. Ca părinte, puteți bloca anumite site-uri web sau puteți seta un cronometru pentru a limita utilizarea jocurilor și a rețelelor sociale. De asemenea, puteți monitoriza de la distanță ce navighează copilul dvs. pe internet. Controlul parental Microsoft poate urmări și locația unui computer. Îl puteți personaliza pentru a vedea unde merge copilul dvs. chiar și de la birou. Există mult mai multe caracteristici pe care le puteți personaliza în funcție de nevoile dvs.

Control parental Windows

De ce este necesară acțiunea de control parental?

Am discutat despre influențele malefice ale internetului. Dar asta nu este de ajuns. Toți știm despre decalajul dintre generații. Sunt puține lucruri de care copilul tău are dificultăți să discute cu tine. Copilul tău s-ar putea să sufere. În fiecare zi, auzim cazuri de intimidare. Când un copil trece printr-o situație de genul acesta, încearcă să găsească o soluție pe internet. Cu controlul parental Microsoft, poți monitoriza istoricul de navigare al copiilor tăi și să le oferi sprijin mental. Ca părinte, trebuie să-ți susții copilul în fiecare situație. Dar cum ești presupus să îi ajuți dacă nu știi prin ce trece copilul tău? Cu controlul parental Microsoft, s-ar putea să obții o idee mai bună despre ce trece copilul tău.

Alte caracteristici unice ale controlului parental Microsoft

Ca părinte, ai mai multă experiență în viața reală. Dar când vine vorba de internet, copiii tăi sunt mai deștepți. Aceștia fac parte din generația care a început să folosească internetul chiar de la naștere. Ei știu foarte bine cum să șteargă istoricul de navigare, să curețe memoria cache etc. Dar controlul parental Microsoft este proiectat inteligent. Când utilizezi controlul parental, există o limită cu privire la câte site-uri web sau aplicații poți bloca. Un părinte nu poate preveni fiecare sursă care nu este potrivită pentru copiii lor. Controlul parental Microsoft vine cu o soluție pentru acest lucru. Această caracteristică a controlului parental analizează conținutul unei pagini web. Dacă conținutul paginii pare inadecvat, această caracteristică blochează imediat site-ul web pentru orice utilizare ulterioară. Poți monitoriza toate aceste aplicații și site-uri blocate la distanță. Această caracteristică este ceea ce face ca controlul parental Microsoft să fie obligatoriu pentru toți părinții.

Cuvinte finale

De la naștere, ai grijă de fiecare mic detaliu despre copilul tău. Monitorizezi ceea ce mănâncă, unde merg, ce le place sau ce nu le place etc. Dar majoritatea părinților omit un element comun în general. Ei nu monitorizează activitatea pe internet a copiilor lor. Părinții nu își dau seama cât de mult impact are internetul asupra copiilor lor. Copiii petrec o cantitate semnificativă de timp pe internet în fiecare zi. Orice urmăresc sau navighează online afectează atât mintea lor conștientă cât și pe cea subconștientă în mod semnificativ. Ei încep să își piardă interesul pentru interacțiunile fizice deoarece internetul îi îndepărtează de lumea reală. Interacțiunile fizice sunt baza societății noastre. Din cauza utilizării excesive a internetului, tinerii adesea găsesc dificil să se integreze în comunitate. Partea bună este că aceste lucruri pot fi corectate. Cu controlul parental Microsoft, ar trebui să monitorizezi și să limitezi activitatea online a copilului tău. Copilul tău poate să nu fie capabil să facă diferența între bine și rău. Părintele trebuie să intervina în această situație și să preia controlul. Zilele tinereții sunt momentul când poți modela mintea copiilor tăi. Ia controlul direcției vieții copilului tău cu controlul parental Microsoft control înainte să devină prea târziu.