Activități pentru a îndepărta copiii de ecran în această perioadă de vacanță

Activități pentru a-i ține pe copiii tăi departe de ecran în această vacanță

Adesea vedem copii cu ochii în telefoane, răsfoind diferite aplicații. Chiar și cu familia și prietenii în jurul lor, ei tind să continue să se holbeze la ecrane la nesfârșit. Ați dori să le atrageți atenția în acest sezon de sărbători? Unele jocuri și activități interesante ar putea pune capăt temporar acestei obsesii pentru ecrane.

În plus, aceste jocuri ar aduce întreaga familie mai aproape. Nu asta este Crăciunul despre? Petrecerea unor momente prețioase cu cei dragi este pe agenda tuturor. Astfel, desfășurarea împreună a acestor activități simple ar ajuta cu adevărat în a ține copiii departe de ecran.

Am alcătuit o listă cuprinzătoare de activități distractive care i-ar ține nu doar pe copii, ci chiar și pe adulți departe de telefoanele lor. Citiți mai departe pentru a afla mai multe!

Jocuri de masă

Deși pare prea evident, jocurile de masă au devenit învechite în zilele noastre. Datorită apariției lumii digitale, nu prea multe familii de fapt joacă aceste jocuri Nu mai este așa. Astfel, ne-am gândit că sărbătorile ar fi cel mai bun moment pentru a reînvia o tradiție iconică. Întreaga familie adunată într-o cameră jucând Monopoly. Nu sună minunat? Ei bine, dacă nu preferi Monopoly, un joc de Twister va face și treaba.

Cu toate acestea, asigurați-vă că întreaga familie este implicată, astfel încât să fie pur și simplu mai plăcut. În plus, puteți scoate și câteva pachete de cărți. Variantele disponibile prin cărți sunt incredibile. Oamenii au devenit atât de creativi în zilele noastre cu jocul de cărți încât pur și simplu nu te poți plictisi. Toată lumea va fi la fel de captivată de joc.

Copt prăjituri pentru sărbători

Copt prăjituri pentru sărbători

După cum știi deja, coptul prăjiturilor, plăcintelor și torturilor a fost o tradiție de Crăciun pentru o perioadă foarte lungă de timp. Dar de ce ar trebui să o facă doar câteva persoane? În schimb, implicarea copiilor în coptul prăjiturilor și decorarea acestora ar fi extrem de distractivă. Mai mult, ei ar uita și de toate activitățile lor online.

Nu e aceasta o activitate de relaxare care elimină complet timp petrecut in fata ecranului ? Credem că toate aceste activități de Crăciun ar trebui să fie făcute cu toți copiii. Împachetarea cadourilor, decorarea pomului și pregătirea casei ar putea fi, de asemenea, adăugate. Deși presupune un anumit efort, cu mai mulți oameni care ajută nu ar fi prea solicitant.

Activități în aer liber

Dacă crezi că acțiunile din interior sunt singurele catalizatoare, te înșeli, prietene. Există mult mai multe lucruri interesante pentru a-ți atrage copiii departe de telefon. Cum sună organizarea unui joc de prindere în curtea ta? Sau poate un joc de-a v-ați ascunselea?

În timpul sezonului de sărbători, vremea este cu adevărat minunată. Să petreci timpul în aer liber este cu siguranță o idee bună. Dacă ninge în zona ta, te poți distra și cu niște lupte cu zăpadă. Suntem destul de siguri că toți copiii și adulții ar adora astfel de activități. Construirea unui om de zăpadă este, de asemenea, un plan atractiv pentru familia ta. Activitățile de exterior oferă cu adevărat o mare varietate și, de asemenea, pot ajuta la trecerea timpului.

Realizarea și trimiterea de felicitări de sărbători

De la început, cardurile de vacanță au fost o parte vitală a sezonului de sărbători. Majoritatea familiilor pregătesc și trimit cărți de sărbători tuturor prietenilor lor. Prin urmare, implicarea copiilor în astfel de activități ar putea fi extrem de distractivă. În plus, contribuțiile lor creative ar putea fi foarte utile pentru a face ca felicitarea dvs. să arate atractiv.

Artele și meșteșugurile, fiind o activitate prietenoasă pentru copii, cu siguranță i-ar atrage. Cu siguranță și-ar pune telefoanele deoparte pentru un astfel de proiect. Crearea împreună a cărților de vacanță oferă esența de a face parte dintr-o familie. Credem că toată lumea ar trebui să se bucure de aceasta fără întreruperi.

Maratoane de filme

Deși aceasta este o opțiune controversată, important este ca familia să fie împreună. Privirea spre ecran, vizionarea filmelor împreuna este mai bună decât să fie fiecare individ cu nasul în propriul telefon. Vizionarea filmelor bazate pe sărbători cu familia este o opțiune minunată. Nu numai că vă veți consolida legăturile privind filmele, dar veți avea și atenția neîmpărțită a copiilor dvs.

Mai mult, poți chiar aduna telefoanele tuturor, astfel încât toate ochii să fie pe marele ecran. Netflix și Amazon au o colecție nesfârșită de filme strălucitoare. Cineva nu se va plictisi niciodată de vizionat o varietate de filme prietenoase cu familia, în pături comode. Ai putea, de asemenea, să pregătești ciocolată caldă și doar să te bucuri de momentele minunate.

Făcând multe fotografii

Deși majoritatea oamenilor deja fac asta, nu ne-am putut abține să nu o menționăm. Fotografierea și poziționarea pentru poze poate dura mult timp. Asta înseamnă mai mult timp în care copiii tăi stau departe de ecrane. Prin urmare, credem că fiecare ar trebui să desemneze exclusiv o anumită perioadă pentru fotografii.

În plus, poți dezvolta, de asemenea, idei creative și accesorii, care ar fi cu adevărat o activitate plăcută. Chiar și pregătirea accesoriilor ar atrage copiii tăi departe de dispozitivele lor . Ar servi drept un moment minunat pentru a lega conexiuni și a te relaxa.

Cu toate acestea, nu poți mereu preveni copiii tăi să navigheze pe Internet . Astfel, este necesar să ne asigurăm de siguranță, având în vedere că infracțiunile cibernetice au devenit atât de periculoase în zilele noastre. În acest scop, instalați Avosmart pe dispozitivul copilului dvs. cât mai repede posibil.

Software-ul precum Avosmart este un instrument exquisit pentru a activa controale parentale pe calculatorul dvs . Mai mult, instrumentele și caracteristicile sunt exemplare pentru a proteja copiii dvs pe web. Vă ajută să blocați, să limitați și să filtrați site-urile pe care le considerați nepotrivite pentru copiii dvs.

Mai departe, Avosmart le oferă și părinților capacitatea de a monitoriza rețelele de socializare ale copilului lor . O altă caracteristică excelentă pe care o are este limitarea timpului petrecut pe internet. Puteți stabili un anumit interval de timp în care copilul dvs. are voie să folosească internetul. Avosmart va asigura apoi că copilul dvs. nu poate deschide niciun browser în alt moment . Prin urmare, instalarea acestui software genial poate îmbunătăți cu ușurință bunăstarea digitală a copilului dvs.