Aplicații pentru monitorizarea rețelelor sociale ale copiilor

7 Provocări online care sunt pur și simplu periculoase pentru copilul dumneavoastră

Care sunt cele mai bune aplicații pentru a își supraveghea copiii pe conturile lor de social media?

Toată lumea capătă beneficii de pe urma creșterii unei societăți dominate de tehnologie. Când vine vorba de progresul tehnologic de astăzi, este clar că copiii sunt mai expuși lumii digitale decât orice alt grup de vârstă. Deoarece sunt mai bine conectați, sunt și mai buni în a profita de societatea nostră high-tech. Ei au o înclinație pentru învățarea mai multor lucruri și explorarea unor noi domenii. Cu toate acestea, există și dezavantaje în această goană. Alte amenințări care merg mână în mână cu viața digitală sunt la fel de reale pentru copii. Dezvoltările în tehnologie sunt concepute pentru a beneficia pe toată lumea, dar doar dacă sunt corect gestionate. Internetul este un loc periculos pentru copii deoarece ei nu știu cum să îl utilizeze corect. Din cauza faptului că sunt noi și impetuoși, ei sunt expuși riscurilor. Mulți părinți sunt îngrijorați că copiii lor ar putea fi prinși în vâltoarea erei digitale. Părinții sunt îngrijorați de utilizarea rețelelor de socializare de către copiii lor , care a ocupat o mare parte din timpul lor. Pentru a ține sub control activitatea copiilor pe rețelele de socializare părinții pot folosi orice număr de aplicații.

Monitorizarea parentală este necesară? Aplicație pentru monitorizarea rețelelor de socializare de către părinți.

Acesta este impedimentul în procesul de luare a deciziilor al părinților. Ca urmare, aceștia nu sunt siguri dacă ar trebui sau nu să își supravegheze copiii . Pentru asta, fiecare părinte trebuie să fie conștient de demografia adolescenților și a rețelelor de socializare pentru a determina dacă copiii lor necesită protecție suplimentară față de aceste tendințe. În ciuda ceea ce cred despre siguranța și bunăstarea copilului lor, alți părinți s-ar fi putut gândi la fel, dar în final, lucrurile au luat-o razna.

Ar trebui să supraveghezi conturile de socializare ale copilului tău pentru următoarele motive:

sănătatea digitală

Depresia cauzată de utilizarea excesivă a rețelelor de socializare

La început, sunt foarte entuziasmați de utilizarea rețelelor de socializare; cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, veți observa o schimbare în atitudinile și comportamentele lor . Ei vor deveni mai singuri și deprimați pe măsură ce observă stilurile de viață extravagante ale altora. Se deprima pentru că încep să se compare cu cealaltă persoană. Pentru majoritatea profesioniștilor, rețelele sociale depresia este centrul cercetării lor.

Dependență de rețele sociale. Aplicație de monitorizare a rețelelor sociale pentru părinți

Dependență de rețelele sociale a fost comparată cu dependența de droguri în mai multe studii. Creierele oamenilor sunt stimulate atunci când primesc feedback pozitiv, aprecieri și alte forme de recunoaștere. Din acest motiv, sunt în căutare constantă de mai mult. Ca rezultat, copilul tău nu se poate opri din a se uita la telefon sau îl verifică frecvent.

În ceea ce privește rețelele sociale și sănătatea mintală

Conform celor mai recente descoperiri, rețelele sociale ar putea avea un impact negativ asupra stării de bine mentale a unei persoane. Din cauza lipsei lor de experiență și impulsivității, copiii sunt deosebit de vulnerabili la pericolele lumii exterioare. Acest lucru poate duce la faptul că petrec atât de mult timp online încât nu observă persoanele din jurul lor din lumea reală. Acest lucru are un impact negativ asupra sănătății lor mintale și va continua să o facă dacă nu se întreprinde nimic în acest sens.

Prădători, Cyberbullying și Sexting

Cyberbullying este unul dintre pericolele mai serioase pentru bunăstarea copiilor dvs. Prietenii utilizează din ce în ce mai mult rețelele sociale pentru a se discredita reciproc prin împărtășirea de informații false. În plus, relațiile care se formează pe rețelele sociale sunt false și sunt susceptibile de a vă deteriora copiii reputații în viitor. Este important de reținut, totuși, că prădătorii cibernetici sunt acolo, căutând copii nevinovați pentru a-i determina să divulge informații personale care pot fi folosite împotriva lor. Credeti că copilul dumneavoastră poate depăși asta? E posibil ca copilul dumneavoastră să nu poată detecta pericolele care vin în calea lui, cu atât mai puțin să se apere. În scopul de a proteja copiii lor de la pericolele crescânde și riscurile de care nu sunt conștienți, părinții ar trebui să monitorizeze conturile de social media ale copiilor lor. Sănătatea fizică și emoțională a copilului tău ar putea suferi dacă stai în tăcere și lași evenimentele să se desfășoare în mod natural.

Instrumente pentru părinți pentru a supraveghea rețelele de socializare ale copiilor lor

Puteți folosi programe de control parental pentru a ține evidența conturilor dumneavoastră copiilor pe rețelele de socializare de socializare. Puteți vedea la ce se dedică prietenii dumneavoastră pe rețelele sociale folosind aceste aplicații. Odată ce ați făcut acest lucru, veți putea să înțelegeți dacă ceva nu este în regulă și să luați măsuri imediate. Pentru a menține evidența conturilor lor copiilor pe rețelele de socializare activitate, părinții pot folosi aceste aplicații.

Aplicație pentru a controla timpul de utilizare a rețelelor sociale de către copiii mei. Monitorizarea rețelelor sociale ale copiilor prin wifi

Dacă doriți să răsplătiți copilul după ce a terminat temele sau treburile casnice, puteți face acest lucru folosind Screen Time ! De asemenea, este posibil ca părinții să desemneze anumite momente ale zilei pentru activități cum ar fi somnul și lucru pentru școală. " Joaca liberă" poate fi activată atunci când sunteți amabil și nu doriți să interferați cu rutina dvs. de monitorizare a ecranului. Toate descărcările trebuie să fie aprobate sau refuzate de dvs., iar dvs. puteți monitoriza istoricul web al copiilor dvs. Ca un bonus, puteți împărtăși Screen Time parola cu rude sau îngrijitori, iar copiii dvs. nu pot șterge programul fără aceasta.