Cele mai bune smartwatch-uri pentru copii

Cele mai bune smartwatch-uri pentru copii

Nu numai adulții pot purta smartwatch-uri . Nu doar atât, dar există, de asemenea, o gamă largă de modele de smartwatch-uri pe piață care sunt cele mai bune pentru tineri. Unele dintre aceste smartwatch-uri au și jocuri și alte materiale de învățare.

Toate acestea pot fi niște motive excelente pentru a investi în smartwatch-uri pentru copii, inclusiv cele cu trackere de fitness.

Smartwatch-urile cu trackere de fitness sunt minunate, deoarece, în timpul vacanțelor, părinții trebuie să se asigure că copiii lor rămân activi în loc să fie lipiți de telefoanele lor și pat. De asemenea, puteți fi creativi și puteți cumpăra un smartwatch cu o cameră pentru copiii dvs. Dacă copilul dvs. este un preadolescent sau adolescent, puteți verifica și cele mai bune smartwatch-uri pentru adulți și adolescenți.

Cum să cumpărați și ce să luați în considerare pentru a cumpăra cel mai bun smartwatch pentru copilul dvs.?

Există o gamă largă de multe caracteristici diferite pe care le puteți căuta atunci când cumpărați un smartwatch pentru copilul dumneavoastră. Unele dintre acestea sunt pur și simplu pentru divertisment, în timp ce altele sunt minunate pentru copii deoarece promovează învățarea.

Dacă sunteți o familie activă, atunci Fitbit Ace este o opțiune excelentă pentru copilul dumneavoastră deoarece îl va motiva să își urmărească activitățile zilnice, ceea ce va ajuta la creșterea formei lor fizice. Indiferent de ceea ce căutați, iată o listă care are ceva pentru toată lumea pentru a cumpăra smartwatch-uri. Așadar, iată o listă cu cele mai bune smartwatch-uri pentru copii pe care le puteți alege pentru copiii dumneavoastră.

Cele mai bune smartwatch-uri pentru copii

Fitbit Ace 3

Fitbit Ace 3 este printre cele mai bune ceasuri inteligente pe care le puteți cumpăra pentru copiii dumneavoastră. Este cel mai bun pentru urmărirea condiției fizice.

Versiunea sa anterioară, Fitbit Ace 2, a fost excelentă pentru copii. Dar, acest model este aproape un tracker perfect, deoarece adaugă mult la durata de viață a bateriei. Este într-adevăr puțin voluminos și costisitor, dar Fitbit Ace 3 are, de asemenea, un aspect nou cu mai multe funcționalități, datorită unui monitor de inimă, care este prezent chiar sub capac.

Deși are caracteristici excelente și un aspect plăcut, nu are niciun personaj special sau legături cu filme. Cu toate acestea, poate fi excelent pentru adolescenți.

Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2 a fost conceput pentru a ajuta copiii cu vârsta peste șase ani să învețe și să implementeze obiceiuri sănătoase de timpuriu. Acest ceas și alte ceasuri similare îi vor încuraja, de asemenea, pe copiii dvs. să petreacă mai mult timp fiind activi cu membrii familiei și prietenii.

Acest model de ceas inteligent vine cu un design rezistent la înot și un bumper extrem de util. Acest bumper este cel mai bun pentru a proteja ecranul în timpul activităților legate de copii pe parcursul zilei.

Fitbit Ace 2 vine de asemenea într-o selecție de culori îndrăznețe și atractive, potrivite pentru copii. Fitbit Ace 2 vine, de asemenea, cu noi fețe de ceas animate, provocări motivate care vor păstra copiii în mișcare și multe avataruri și fotografii colorate pentru a-și personaliza profilurile în aplicația smartwatch. Fitbit Ace 2 prezintă toate aceste caracteristici în ceas, făcându-l cu atât mai interesant.

Nu numai atât, dar părinții pot rămâne de asemenea la curent cu ceea ce fac copiii lor cu ajutorul unui cont de familie Fitbit.

GARMIN Vivofit JR 3

Acest ceas va determina copilul tău să fie activ cu misiuni cu tematică Marvel sau Disney. Acest ceas nu este doar un monitor de fitness pentru copii. Este, de asemenea, un dispozitiv purtabil util care deblochează jocuri și alte aventuri atunci când îl asociezi cu o aplicație de telefon. Toate acestea îl vor face pe orice mic amator de canapea să se ridice și să se miște instantaneu și constant.

Nu este doar distractiv pentru copii, dar dispozitivul permite și părinților să-și monitorizeze nivelul de activitate al copiilor lor. Acesta numără pașii lor, somnul și, evident, funcționează și ca un ceas.

GARMIN Vivofit JR 3 vine încărcat cu funcții care ajută și părinții. Când îl conectați la o aplicație, părinții pot vedea activitatea și durata somnului copiilor lor. De asemenea, pot vedea dacă copilul lor și-a îndeplinit obiectivele, inclusiv treburile zilnice.

Acest smartwatch permite părinților să atribuie sarcini și treburi casnice, în timp ce desemnează, de asemenea, o monedă virtuală de recompensă cu o anumită valoare. Copiii o pot răscumpăra pentru recompense convenite. Părinții pot programa, de asemenea, ceasul cu informațiile de contact de urgență ale copiilor lor, ceea ce poate fi util, dar sperăm că nu va fi niciodată nevoie.

GARMIN Vivofit JR 3 vine și în diferite culori, chiar și ediții Marvel și Disney. Astfel, acest ceas are ceva care îi va încânta pe toți.

Cel mai bun software de control parental

Dacă te preocupă siguranța online a copilului tău și ești în căutarea unei unelte de control parental care să asigure siguranța copilului tău online , atunci Avosmart poate fi cel mai bun prieten al tău. Este un lider în software de control parental cu o mulțime de caracteristici.

Pentru început, poți verifica toate activitățile online ale copiilor tăi, de la istoricul de navigare, la cu cine vorbesc pe rețelele sociale . Nu numai atât, dar poți de asemenea bloca website-uri , și canalele de pe YouTube pe care crezi că nu sunt sigure pentru copiii tăi. Avosmart îți va permite să pui un limitator de timp pentru aplicații , după care acestea se vor bloca singure. În general, îți va ajuta semnificativ să asiguri că copiii tăi sunt în siguranță pe internet.