Când să iei primul telefon copilului? Cea mai bună aplicație de control parental.

control-parental-android

Cu trecerea aproape a fiecărui minut, majoritatea oamenilor vor să inventeze ceva nou care să devină renumit la nivel național, apoi internațional. Aici pot fi luate drept exemple mulți oameni de știință, oameni ai diferitelor domenii de viață și copii. Cei care provin din zonele sărace, care sunt privați chiar și de cele mai elementare necesități ale vieții, care nu au acces la lucruri scumpe și luxoase de care au nevoie în procesul unei invenții sau creativități, i-am văzut pe rețelele de socializare cât de artistic utilizează lucrurile inutile culese de pe stradă, etc. Deși acest lucru le demonstrează natura creativă și extraordinară, pe de altă parte, arată și natura curioasă a ființelor umane.

Aplicație de control părintesc

Cercetătorii și cei care au inventat tehnologia, au oferit facililități semenilor lor cu anumite intenții bune. Dar la început, probabil că nu știau cum aceste invenții tehnologice pot dăuna extrem de mult vieților neprețuite ale oamenilor. Tehnologia este introdusă pentru a facilita viața oamenilor și rutina lor de zi cu zi, nu este menită să devină viața oamenilor. Din păcate, pe măsură ce timpul trece, utilizarea excesivă a tehnologiei a devastat multe vieți prețioase. Exemplele foarte recente ale acestui lucru sunt jocurile Blue Whale și PUBG. Un proverb englezesc spune foarte corect că “Prevenirea este mai bună decât vindecarea.” Dar fără griji. Noi oferim cea mai bună Software de Control Parental care vă va ajuta să monitorizați activitățile copiilor dvs. în moduri mai fiabile.

control parental iosCu toate acestea, in aceasta perioada actuala, smartphone-urile au devenit atat de la moda incat vedem modele noi de telefoane dupa un timp foarte scurt. In timp ce; statutul social si traditia ostentatiei ii imping pe toti sa obtina acel nou model la orice cost. Acum intelegem ca aceste smartphone-uri sau android-uri sunt mai periculoase pentru generatia noua si tanara.

Faptul cat de repede pot invata copiii nu poate fi negat deoarece ei au mai multe capacitati de a invata lucruri noi decat adulti. In aceasta epoca de utilizare excesiva a tehnologiei, copiii stiu cum sa foloseasca telefoanele mobile. Ei copii de aproape toate varstele vor sa aiba propriile lor telefoane mobile astfel incat sa poata folosi acest dispozitiv in mod independent fara nicio restrictie. Ei au devenit obsedati de aplicatii de retele sociale ca Facebook, Instagram, TikTalk, jocuri video și alte multe astfel de activități paralizante și non-creative. Îmi amintesc de vremea când utilizarea telefoanelor mobile nu era atât de comună și câțiva oameni aveau acces la telefoane mobile în timp ce social media fel de lucruri nu erau cunoscute de majoritate.

Acesta a fost momentul când elementele umanitare predominau în societate pentru că oamenii obișnuiau să trăiască în moduri mai interactive. Aveau mult timp pentru familia lor, rude. Prieteni și vecini. Și copiii aveau o serie de jocuri fizice la care să se joace, care le-ar putea asigura sănătatea mintală și fizică . Dar situația a devenit total opusă în cazul creșterii copiilor și învățăturii lor. Uneori se lasă pradă activităților imorale în timp ce folosesc un telefon mobil și, din cauza lipsei unor verificări și echilibre adecvate din partea părinților sau a bătrânilor, trebuie să facă față unor situații neclare.

Când să dai telefonul unui copil?

Inventia telefonului mobil a fost doar pentru îmbunătățirea societății. De exemplu, prin telefoane mobile, familia, rudele și prietenii pot contacta pe cei dragi care locuiesc departe de ei, care locuiesc în străinătate. Cu toate acestea, în ceea ce privește copiii, telefonul mobil s-a dovedit a fi un monstru care le-a distrus inocența, creativitatea, precum și viața. Un număr de minți nevinovate și-au pierdut viața jucând jocurile Blue Whale și PUBG.

Contextul acestui scenariu sugerează că copiii nu au nimic de-a face cu telefoanele mobile. Vârsta lor este menită pentru studiu și implicare în activități creative, sănătoase și productive, în loc să folosească telefoane. Părinții nu ar trebui să îi încurajeze să se rătăcească în telefoanele mobile. În schimb, ei ar trebui să se gândească la alte activități care îi pot ajuta pe copiii lor să devină mai sănătoși. Studenții ar trebui să aibă telefoane mobile numai atunci când trec de nivelul colegiului. După ce au terminat colegiul, părinții ar trebui să le permită să folosească telefoanele mobile personale. Dar utilizarea ar trebui să fie și restricționată, iar copiii trebuie să fie observați de părinți . Astfel, urmașii ajung să înțeleagă că nu sunt foarte independenți în această chestiune în mod specific și utilizarea mobilului lor este limitată în anumite moduri. Cei care folosesc telefoanele cu scopul de a se juca și a se distra, părinții lor ar trebui să găsească niște activități sănătoase pentru a stimula mintea tinerilor, astfel încât în viitor, creativitatea lor îi va ajuta să obțină ceva extraordinar și fructuos.

Oricum, în mare măsură, depinde de părinți și de comportamentul copiilor dacă ar trebui să li se dea telefonul mobil înainte de a ajunge la maturitate sau nu. Din cauza percepției generale și a devastării cauzate în mare parte de utilizarea telefoanelor mobile, experții vor sugera, de asemenea, că decizia de a le da copiilor dumneavoastră telefoane mobile înainte de nivelul colegiului nu va fi potrivită și apreciată. Întrucât majoritatea copiilor sunt imaturi și doar vor să depășească complexul de a nu avea ceva extraordinar, așa că tinde să își arate ca o persoană care posedă un dispozitiv care este poate mai scump. Pe de altă parte, unii copii doresc, de asemenea, să aibă telefoane mobile scumpe pentru a nega sentimentul lor ascuns de inferioritate. Asta este cum ei, mai târziu, se implică în unele activități imorale. Mai mult, jocuri precum PUBG și Blue Whale sunt, de asemenea, exemplele impactelor negative ale telefoanelor mobile asupra vieților copiilor, deoarece ei pot utiliza acest instrument în orice moment când nu este nimeni în jurul lor, cum ar fi noaptea.

Doar se bazează pe Software de control parental în scopul monitorizării eficiente a activităților copiilor dvs.